úterý 17. září 2019

Tattoo port

Vyrábíme pletivo pozinkované, plastikované, uzlové (lesnické), šestihranné, žebérkové nebo svařované sítě. Prodáváme dráty, napínáky či sloupky. Králíkářské pletivo v poplastovaném provedení dodáváme po bm. Toto jemné pletivo není určeno jen na klece pro králíky a hlodavce, ale najde využití pro chov.


Pevné svařované pletivo slouží k výrobě voliér a klecí pro ptáky, papoušky, andulky, králíky, atd. Prodám svařované pletivo se čtvercovými oky.

Chcete plot kolem domu či zahrady? Dále dodáváme pečné plechy, tahokovy, plné plechy, drátěné tkaniny, svařované sítě, žebérková pletiva. U děrovaných plechů můžeme nabídnout stovky vzorů . Ploty, pletivo a veškerý materiál na stavbu pletivového plotu, betonového plotu, poplastovaného (bezúdržbového) plotu nebo dřevěného plotu na jednom místě . Oka 3x3mm, drát 55mm = 66Kč. Svařované poplastované pletivo v roli, výška m. Zobrazit jen položky, které jsou skladem.


Kategorie Železo, pletivo , sloupky, plechy.

Vybírejte plot podle svých představ. Zajistíme precizní stavbu plotu na klíč. Lesnické pletivo uzlové na oplocenky. V nabídce je mnoho variant výšky pletiva ( 100cm, 125cm, 150cm, 160cm, 180cm a 200cm), různé síly drátů a . Výrobky dodávané naší firmou AB ploty s. Kvalitní ploty a oplocení od firmy PILECKÝ.


Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely. Základními prvky pro drátěný plot. Nejprodávanější plotová pletiva na ploty jsou poplastované pletivo , pozinkované pletivo a svařované. Rádi Vám poradíme na pobočkách ve Stodě a Plzni.


Nabízíme pletivo za nejnižší ceny. Oplocení pozemků - inzerce, prodám. Montujeme 4-hranné pletivo , průmyslové panely, svařované pletivo , brány a branky, drátěné ploty, podhrabové desky, . Rozměry sítí jsou pevně dány).


Síla drátu je mm. Zboží je prodáváno v rolích o . Jedná se o bodově svařované síto s čtvercovými oky používané ve stavebnictví. Můžete ho najít pod pojmy ohradové pletivo , oplocenka, oborové pletivo.

Pletivo je v roli metrů. Okrajové dráty jsou zdvojené pro vyšší tuhost pletiva. Past na potkany,kuny, lasičky a kočky - inzerce, prodám.


Příslušenství pro kácení, Lana pro navijáky, Navijáky,. Jedním z nich jsou právě svařované ocelové trubky pro všeobecné použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky