pondělí 23. září 2019

Ebenový přířez

Východoindický eben, uleželý, bez trhlin, vhodný pro umělecké práce a rukojeti, restaurování, výrobu a opravy hudebních. Ceny jsou uvedeny vč. Cena s DPH: 3- 5Kč. Sortiment ebenových přířezů (kg). Ebenový přířez na hmatník (A kvalita): housle.


Sušený, stabilizovaný, formátovaný přířez na. Přířez na výrobu kytarového hmatníku z Cocobola. Na ebenový řádně vysušený přířez této velikosti několik desítek tisíc korun opravdu nemám.


Kollitz SMRK AAAA Haselfichte (housle). Skladem prodejna (sada). Charakteristika: Nízký, stálezelený jednokmenný strom jehličnatého vzhledu dorůstající výšky - m, častěji však pouze . Diospyros perrieri) – tmavě hnědé barvy, s velmi . Neváhejte, takhle velké přířezy ebenu už nejspíš nikdy nebudou. GEWA SEDLO EBENOVÉ DŘEVO Viola,dole.


Dřevěný mlýnek na pepř francouzské firmy Marlux. Kovový mlecí mechanizmus. Výška mlýnku 1cm.


Pažba na zakázku, pákistánský ořech, ebenové zakončení předpažbí - skica na řezbu. Kozlice Merkel, osazení na přířez a pohled dovnitř, složitost netřeba . Hybridná lazúra na drevo Hornbach, ebenové drevo 7ml: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vybraný přířez poté nahřívá nad plamenem a jemně ohýbá o hranu.


Ta může být z ebenového či hadího dřeva, z želvoviny nebo rohoviny. Přířezy jsou dostupné v omezených rozměrech. Ebenové hmatníky kytar dodávají zvuku čistotu a jas.


Víko z 50let starého přířezu rezonančního smrku. Zadní deska a luby z evropského fládrovaného javoru. Plugy vyrábíme z přířezu , který je stabilizovaný tmavě modrou barvou. Každý kus má jedinečnou kresbu, takže se může lišit od fotografie, vždy ale vybíráme . Pokud požadujete měkký, dřevěný zvuk, bude vhodnější ebenové sedlo, je však nutné.


Na kvalitních kytarách s menším tělem najdeme standardně kolíčky ebenové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky