pondělí 23. září 2019

Šroubovací panty do zárubní

Vybírejte z bohatého sortimentu ZÁVĚSY ( PANTY ) za nejlepší ceny! Kování na dveře - dveřní panty seřiditelné, šroubovací , zasekávací, skryté, bezpečnostní, protipožární,. Závěs dveřní do ocelových zárubní OZ 34. Spodní díl závěsu ( pantu ) - do dřevěné zárubně. KOVÁNÍ NA OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ.


Šroubovací panty do zárubní

MONTÁŽ ŠROUBOVACÍCH ZÁVĚSŮ ( PANTŮ ) pr. ZÁVĚS DVEŘNÍ TRIO DZ PH, DO MASIVU. Závit Mje určen do speciální k tomu určené. Máte staré zárubně a nové. Závěsy od firmy Solida nabízíme do dřevěné zárubně , s válcovou hlavou.


Pant je v zinkové úpravě, dodává se samostatně volně přiložený. Nejčatější užití je u oken a dveří. Jedná se o dvojdílnou, kulatou, celoplastovou, pokovenou krytku, která je určena pro IP pant na sklo. Krytku dodáváme včetně vrutů na upevnění. Kované panty jsou vhodné jak na dveře, tak na vrata.


Šroubovací panty do zárubní

Montážní deska do obložek pro pant Simonswerk Tectus. Závěsy poskytují pohyblivému křídlu pevnou točnu a skládají se hlavně ze dvou částí. Plechy toulců se zapustí do dřeva – závěs do křídla otáčivého, stěžej do zárubně.


Jeden plech je při- šroubován kzárubni, druhý kdveřnímu křídlu. Je tedy nutné, abyste kování, resp. Zárubeň dveří už můžete postavit do otvoru ve zdi. Panty totiž šroubuje robot. Modré pole=Novinka Zelené pole=Akce Doprodej.


Šroubovací panty do zárubní

E spodní díl - závěs pro obložkové zárubně. Protipožární závěsy je nutno odzkoušet v celém kompletu s dveřmi a zárubní ! Použití: pro falcové dřevěné dveře do dřevěné a obložkové zárubně. Materiál: ocel pozinkovaná stříbřité barvy, díl závěsu z oceli, pohyblivá část z tvrzené oceli,.


Jestli jsem dobře pochopil otázku, tak já jsem pro šroubovací , dobře . Přizpůsobené pro připevnění do dřevěné zárubně pomocí třmenu se závitem. Povrchová úprava: zinek ( bílý). Průchozí otvor zůstává. Dveře jsou určeny pro montáž do typových zárubní vyrobených dle příslušné.


Šroubovací panty do zárubní

Pokud jsou do zdi integrované i zárubně , dveře vytvoří jednu rovinu se zárubní a zároveň se zdí pouze s minimální spárou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky