pondělí 16. září 2019

Izotermicka folie

U dvojbarevných (zlatostříbrných) folií je jedno, kterou stranou se dá k tělu – odrazivý efekt má . Výrobek slouží k zabránění úniku tělesného tepla a udržení tělesné teploty. Sdílejte hodnocení jako první. Produkt není dostupný online.


DOSTUPNOST NA PRODEJNĚ. Jedna izotermická folie , odpadkové pytle, vrstvy úplně mokrého oblečení a hodina pobytu venku? A samozřejmě tělo by mělo být mokré také.


Zlato stříbrná folie je vyrobena ze speciálního reflexního materiálu, který ZAMEZUJE TEPELNÉ ZTRÁTĚ a . IZOTERMICKÁ FÓLIE slouží k udržení tělesné teploty. Popis: Charakteristika. Vyrobte si vlastní izotermickou folii na míru! Izotermické fólie snižují tepelné ztáty lidského organismu,. Stačí z přiložené umělohmotné folie zhotovit šablonu, přiložit na izotermickou látku a vystříhnout.


Izotermicka folie

S izolací domu v chladném období může pomoci reflexní izotermická folie , kterou koupíte třeba v lékárně za pár korun. Snížit tepelné ztráty . Musí povinně tvořit . Je vyrobená ze speciální reflexní fólie, která zamezuje . Záchranářská folie zamezuje tepelné ztrátě a prochladnutí zejména při . Hodnocení: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ). Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Termoizolační fólie z metalizovaného polyesteru zabraňuje rychlým ztrátám tělesného tepla a prochladnutí. Chrání před chladem, horkem, vlhkem, větrem a . Speciální reflexní supertenká mylarová folie , která byla . Reflexní strana stříbrná. Fólie spolehlivě zabrání úniku tělesného tepla a udrží tělesnou teplotu.


Rozměr - 1x 210cm. Fólie zamezuje tepelné ztrátě a prochladnutí. Používá se především při . U nás nakupujete vždy výhodně. Materiál: metalizovaný PET. Emergency stříbrná zlatá.


Napište první recenzi tohoto produktu. Kč Bez daně 4Kč S daní. Complete description. Stříbrný povrch chrání pacienta před chladem.


Zajímvá vás cenová nabídka nebo se jen chcete na něco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky