středa 18. září 2019

Profesionální čistící prostředky

Nabízíme Vám široký sortiment profesionálních čistících prostředků pro veškeré povrchy a způsoby mytí a čistění podle určení. U nás najdete profi úklidové a čisticí prostředky pro perfektní a snadný úklid u vás doma, v kanceláři i výrobních prostorách. Profesionální přípravky pro . Vyrábíme prostředky na čištění a mytí značky ALTUS, které nezatěžují životní prostředí. Naše mycí prostředky výborně čistí .

KÄRCHER pro profesionální použití - Čisticí prostředky. Everstar, český výrobce prostředků Star, působí v oblasti průmyslového čištění a odmašťování, profesionální úklidové a gastro chemie. V nabídce najdete i ochranné pomůcky, . V široké nabídce úklidové chemie tak najdete prostředky na mytí a leštění podlah , dezinfekce nebo přípravky. Jak odstranit rez: babské rady i profesionální tipy. Myje nádobí, pracovní plochy, podlahy a zařízení.


Příjemně voní po citrónu.

Pokud sháníte opravdu kvalitní profesionální čisticí prostředky za bezkonkurenční ceny, vybírejte pouze u nás. Jaké čistící prostředky nabízíme? Jedná se především o různé čističe na toalety, koupelny, kuchyně, podlahy, okna a jiné povrchy. Kategorie - profesionální program Cleamen.


Stačí zvolit ten správný pro linolea, mramor, či parkety . V našem sortimentu naleznete čistící prostředky na podlahy a stěny ke. Značka Prochem je již více než let synonymem kvality ve výrobě čistících strojů a čistícíh prostředků. Všechny čistící prostředky jsou určeny po profesionální.


Nabídka obsahuje i speciální prostředky , jako jsou vosky, leštidla, odstraňovače speciálních znečištění na gumové šmouhy, zbytky lepidel, graffiti apod. Dopřejte svým domácím spotřebičům značkovou péči. Prostředky pro čistotu Vašeho domu i bytu. Odmění se vám dlouhou životností, úsporným provozem a špičkovými výkony. Dávkovače tekutého mýdla, úklidové vozíky, rohože, zásobníky papírových ručníků, profesionální vysavače - velkoobchod.


Mycí prostředky STAR od českého výrobce Everstar s. Koncentrovaný intenzivně čisticí , nepěnivý prostředek určený pro strojní mytí podlah.

Nově v nabídce dezinfekční prostředky Buzil. S kvalitním sprchovým koutem či vaničkou můžete od zkušeného výrobce získat i profesionální čisticí prostredky. Péče o každou součást.


ECOLAB - Čistící a úklidové prostředky - Chemfuture, Dr. Schnell, Henkel, Nerta, Tana a. Tyto profesionální produkty jsou prodávány v menších nádobách a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky