pondělí 30. září 2019

Dřevěné schodiště na míru

Dřevěné schodiště a schody na míru. Tradiční dřevěná schodiště z Truhlářství Horák Třebíč. Vytváříme schodiště na míru v provedení mnoha materiálů i tvarů. Schody vyrábíme z výběrového dřeva.


A to z borovice, dubu nebo buku. Mořením dřeva dosáhneme takového odstínu, který vám bude nejvíce .

Atypické dřevěné a kovové, kombinované i točité schodiště a zábradlí ze dřeva , skla i kovu pro. Plánujeme a vyrábíme každé schodiště individuálně a na míru. Vyberte si schody přesně podle svých představ!


Desítky variant, jednoduchá . Originální dřevěné schodiště na míru – vyrobíme pro vás dřevěné schody,. Dodáváme schodiště na míru. K výrobě schodišť používáme dubové borovicové a smrkové . Schodiště od firmy SCHODY FRIEDL .

Návrhy designu schodiště a zakázková výroba originálních schodů na míru. Poskytujeme individuální. Nabízíme také schodiště bez montáže, které Vám zašleme po celé ČR a poradíme Vám, jak schodiště.


Vyrábíme a montujeme samonosné schody na míru. CNC technologie do měsíce od objednání montujeme. Naše truhlářství nabízí zákazníkům schody a schodiště na míru v široké nabídce.


Zabýváme se především výrobou dřevěných schodů. Tyto schody jsou velmi . Pro dřevěné schodiště používáme dřevo z dubu, buku, jasanu, břízy, modřínu, borovice či smrku. Později jsme se zaměřili na výrobu dřevěných schodišť a dřevěné obklady . Máte-li vícepatrový dům, budete potřebovat elegantní a bezpečné schody. Kromě nábytku vyrábíme i dřevěné schody na míru včetně zábradlí. Nabízíme dveře z masivu, samonosné schodiště i další nábytek na míru.


Připravujeme pro Vás malou videoukázku z výroby dřevěného schodiště. Nejčastěji vyrábíme dřevěné schody rovné, s mezipatrem, samonosné, se dřevěným . Obklad schodiště je vždy záležitostí na míru a každá zakázka má svá specifika. Zakázková výroba zaměřená na dřevěné schody , eurookna, špaletová okna, zimní.

Potřebujete kvalitní schodiště ? Výroba dřevěných schodů na míru. Máme již let zkušeností s výrobou schodišť a zabrádlí. V našem truhlářství vyrábíme schody a schodiště všech typů na míru z masívu. Celoskleněné schody, vřetenové . S výrobou zakázkových schodišť máme více než let zkušeností, a tak víme, jak sladit Vaši představu s technickými normami a vytvořit vhodně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky