pátek 9. srpna 2019

Raznice imitace dřeva beton

Raznice na beton imitace kamene 1A. Pružná polyuretanová raznice (stamp) pro ražení pohledových betonů imitace kamene. Rozměry formy: 4x 4mmPočet.


Dvě raznice imitace dřeva z polyuretanu. Vhodné i pro amatéry. Razit je možné do betonu i lepidla a práci zvládne každý. S rámečkem je možné odlévat . Sada silikonových raznic pro ražení dekorativních omítek a betonů imitace. Není dřevo jako dřevo , zvláště když je to beton.


Betonová imitace dřeva KRÁSA KTERÁ NESTÁRNE. Prohlédněte si v galerii výrobky imitace dřeva , u betonu. Imitovat takto můžete nejen oblíbený.


Polyuretanové formy a raznice - imitace dřeva a kamene - inzerce, prodám. Nabízím polyuretanové raznice pro ražení dekorativních omítek imitací dřeva a . Dokonalé detaily výrobků včetně . Forma na beton - Čtverec 4Dřevo. Ražený beton - imitace dřeva 33. To všechno jako ze dřeva , ale s neomezenou životností a hezčí než originál.


Silikonové formy pro výrobu levných obkladů z betonu a sádry…. Formy i raznice jsou pružné a při správném používání jsou prakticky . Vlastní výroba obkladů imitace kamene už rozebírají maminky na webu eMimino. Používáme raznice různých vzorů které se vtlačují do betonu nebo flexi lepidel. Vytlačené vzory : DŘEVO , CIHLA , KÁMEN.


Dále máme v nabídce formy s imitací dřevěných kostek , trámů , dlažby. Nevíte si rady s obklady nebo se vám žádné nelíbí? Můžete si vyrobit vlastní. Trochu dřeva , trocha betonu a obklady jsou na světě! Silikónová forma na razenie obkladu či dlažby vzoru starého dreva so špárami.


Výroba obkladů imitace dřeva v silikonových formách – Pro výrobu obkladů imitace. Razí se do běžného betonu , malty, případně do speciálních hmot. Dlažba venkovní betonová plastová forma na betonové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky