pondělí 12. srpna 2019

Co jsou bezfalcové dveře

U bezfalcových dveří máte na výběr mezi neviditelnými anebo viditelnými – lomenými panty. Obvyklejší jsou panty úplně neviditelné, které se montují na vnitřní . Nevýhodou nebo ne příliš estetickým dojmem mohou působit viditelné panty. V současné době velice oblíbená varianta dveří jak pro . Neomezená nabídka dekorů a provedení interiérových dveří za příznivé ceny.

Klikněte pro více informací. Bezfalcové dveře do interiéru – bezpolodrážkové. Jak název napovídá, bezfalcové dveře nemají polodrážku (neboli falc).


Konstrukce bez polodrážky umožní, že dveřní křídlo je zapuštěno hlouběji do zárubně a . Vzniká tak jedinečný design dveří , který je vhodné doplnit skrytými panty. Ke dveřím PRÜM nabízíme skryté panty Tectus. To, jak správně seřídit tyto panty vám .

Tvoří tedy jednoduchou a čistou linii. To se může hodit do . V bezfalcovém provedení pro Vás vyrobíme většinu našich modelů dveří. Pro uchycení dveří lze využít buď vnější (lomené) panty, nebo o něco nákladnější . Obložkové zárubně lze vyrobit pro klasické falcové (polodrážkové) dveře i pro moderní bezfalcové dveře. Zárubně pro vás vyrobíme ve stejném provedení jako. Tyto dveře mají skryté závěsy, rozměry podle ČSN a magnetický zámek.


Zda jsou dveře otevíravé falcové, otevíravé bezfalcové nebo posuvné určuje pozice křídla oproti zárubni. A právě zárubeň je část dveří , kterou mnohdy ani . Zapadají celou svou tloušťkou do zárubně a díky tomu splývají se stěnou. Díky dveřím v bezfalcovém provedení bude i váš interiér vypadat, jako by ho zařizoval profesionální bytový architekt. Interiérové dveře bez polodrážky neboli dveře bezfalcové se pro své elegantní a moderní řešení aktuálně dostávají v popularitě do popředí. Nejčastěji se používá typ Tectus 340.


Pant pro bezfalcové dveře je jako motor pro auto. Za dobu mé praxe jsem na tyto panty nezažil reklamaci. Jsou nákladnějším, ale efektním designovým prvkem v interiéru, kdy je křídlo kompletně vsazeno do obložkové zárubně se skrytými a .

Technické informace: BEZFALCOVÉ DVEŘE. Kvalitní laminátové a fóliované interiérové dveře značky Vasco doors. Vyberte si ze široké nabídky provedení pro vnitřní dveře včetně obložek, zárubní a kování.


Co se týče designu je tedy volba bezfalcových dveří při vybavování . Sada pantu a montážního příslušenství pro instalaci bezfalcových dveří s váhou do 1kg do obložkové zárubně. Uvedená nosnost pantů je počítána pro 2 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky