středa 8. května 2019

Houpačkový závěs s ložiskem

Houpačkový hák pro bezpečné zavěšení houpačky. Hák je vyroben z pozinkované oceli, s karabinou v nylonovém ložisku. Závěs k houpačce AMERICAN KAXL. Háky nemají ložisko , je tam silonová vložka (tvrzený silon), povolené zatížení max.


Houpačkový závěs s ložiskem

D- Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu, MDF, kvalitní NK závěsy , kuličkové celovýsuvy. Prodej tohoto závěsu realizujeme formou balíkové zásilky za dobré ceny po . Koupí se ložisko s pouzdry, kdy lze upevnit domečky k závěsné. Sháněli jsme jiné závěsy na houpačky , ale v železářství nic takového . Získejte kvalitní uchycení a držáky houpaček za dostupné ceny. Možnost osobního odběru na prodejně. Rychlá a seriózní komunikace.


Délka závitové tyče je Mx 1mm. Ms bezečnostní maticí. Ocelové, žárově zinkováno. V nabídce naleznete háky houpačkové v různých provedeních a velikostech.


Houpačkový závěs s ložiskem

Náhradní šrouby pro ložiska. Mx 2mm, nylonová ložiska. Kladka litá s děleným závěsem a kluzným ložiskem je určena pro kabely a ocelová lana.


Kladka má dělený závěs a je ocelová v povrchové úpravě bílý . Dětské kolo hnízdo hnízdo, houpačka vnitřní a venkovní závěs dětí net lano tlustý houpačka baby hračky ložisko , 2kg, průměr 60cm. Kladka ocelová s čepem a ložiskem , červený lak více. Téměř všechny houpačkové háky jsou dodávány s karabinami s nylonovým ložiskem , ke kterým se připojuje lano nebo řetěz houpačky. Nerezový houpačkový hák k zavěšení skupinové houpačky (hnízdo), umožňuje bezpečné. Materiál celého závěsu je elektrolytická nerezová ocel.


Houpačkový závěs s ložiskem

HOUPAČKY Počet produktů: 10. Doplňující informace ZH22. Otočný hák je uložen na kuličkovém ložisku a umožňuje rotaci kolem svislé osy. Otočný závěs doporučujeme ke každému závěsnému křeslu (pokud nemůžete křeslo zavěsit na hák Power hook).


Umožňuje volné otáčení křesla kolem svislé . Po té jsme celý závěs odlehčili a použili ložiska. Tato změna byla natolik . Nábytkový závěs naložený. Průměr misky je mm, seřízení ve třech směrech, podložka na vruty.


Jedná se o závěs ,péro s patřičnými parametry, seženete z kupovaný houpačky a pokud uděláte závěs na pouzdro nebo ložisko je velmi . Dětská houpačka pro letní důfotografie, schémata, užitečné tipy Neobvyklá. Namísto řetězů v dřevěném houpačce jsou někdy instalovány tuhé závěsy z baru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky