pátek 10. května 2019

Desky na dokumenty a5

Asuchý zip na jmenovku kroužky a klip pro sešit nebo listy kapsa na tužku . Na ukládání dokumentů formátu A5. Vyrobeno z potištěného PP o tloušťce mm. Uzavíratelné na patent.


Desky na dokumenty Smile s . Vhodný (nejen) firemní dárek pro zaměstnance i obchodní partnery. Spisové desky až pro formát A, celoplastový materiál, uzavírání: stiskací knoflík. Elegantní spisovka na dokumenty formátu Aa další potřeby. Kč (Vaše cena bez DPH:) 37Kč. Spisovka s jedním drukem, vhodná pro menší dokumenty , formátu A, rozměr 186x240mm, balení 10ks, . Foldermate Carry File - spisovka s drukem A5.


Kroužkový pořadač pro dokumenty formátu Aje vyroben z pevné lepenky, potažen. Pořadač na dokumenty a spisy formátu Az řady eXecutive,. Pořiďte si bodyguarda na důležité dokumenty. Spisovky, konferenční desky ve formátu Anebo Aochrání každý papír. Zmuchlaná lejstra, ohnuté rohy a skvrny.


Nakupujte tam, kde je to výhodné. Tříchlopňové desky na dokumety z pevného polypropylénu. Na dokumenty velikosti A. Portfolio s poutkem na pero, kapsami na dokumenty a stránkami linkovaného poznámkového bloku. Pero a příslušenství není… od 13 20 . Ze vrstev: vrchní látka, pevná výztuha a vnitřní látka.


Zapínání na pružné poutko s knoflíkem. Cena bez DPH: 2Kč. Taška na dokumenty Av černé kožence. Vhodné na uchovávání dokumentů formátu AZaložení dokumentů bez dírkování . Suchý zip na jmenovku, kroužky a klip pro sešit nebo listy, kapsa na tužku, pomocné kapsičky (vizitky, apod.). Prospektový obal „U“ na doklady je vyroben z čiré PVC fólie o síle 150µ.


Desky na dokumenty a5

Materiál: 1 polyester. Dodáván ve formátu Aa A5. Pouzdro na hokejové karty. Obal “L“ je vyroben ze silné čiré hladké fólie, opatřen palcovým výsekem pro snadné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky