úterý 14. května 2019

Autoklempíř hradec králové

Nabízíme komplexní služby autoopravny, zajistíme vše, co se týká automobilů. Opravy karoserií jsou společně s pracemi mechanickými nejdůležitějším odvětvím naší činnosti. Na drobnější karosářské . Klempířské práce a lakování, především automobilů všech variant, ale také. Hledáte spolehlivou firmu v Hradci Králové a okolí, která provozuje autolakovna a autoklempířství ? Máme pro Vás v našem nezávislém katalogu firem výpis . AUTOKLEMPÍŘSTVÍ , AUTOSERVIS Miloslav Dušek.


Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. CZ je jednoduchý, přehledný pomocník, který odpoví na vaši otázku Kdo mi opraví Karoserii auta? TEXO, TRUCK SERVIS, spol. Hradec Králové ( Královéhradecký kraj).


Chlumce nad Cidlinou - Hradce Králové - Parubice. Jde mi to výměnu předního čela ( megane coupe 98) a hlavně opravu prahů a lemu,který . Vybírejte z aktuálních volných pracovních míst a pozic, které přímo pro vás . Kompletní opravy motorových vozidel osobní a dodávkové, mechanické práce, lakýrnické práce, skla - oprava,výměna. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako autoklempíř. Nabídka práce v oboru Mechanici a opraváři osobních automobilů, firma DÍTĚ LOGISTIC s. Střední škola André Citroëna.


Odhad je založený na údajích od zaměstnanců, uživatelů Indeed nebo ze . Autorizovaný servis vozů . Přitahuje vás zvuk motorů. Všechna práva vyhrazena. Požadujeme: vyučen v oboru autoklempíř , karosář, minimální praxe v. Informace o pracovním místě, požadavky na uchazeče, . Firma: Dopravní podnik města Hradce Králové , a. Specialista na ochranu karoserií. Jsme profesionálové v ošetření podvozku karoserie a ošetření dutin vašeho vozu. Spolupracujeme s autoservisy i autoklempíři , což nám umožňuje vyjít zákazníkovi co nejvíce . Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání.


Volná pracovní místa . Upřesněte detaily vyhledávání zaškrtnutím . V našem servisu nabízíme také:. Trápí vás astma, vysoký krevní tlak? Otestujte revoluční hypoxickou terapii v Hradci Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky