čtvrtek 2. května 2019

Alarm na dveře a okna

Obrňte svá okna a dveře jednoduchým alarmem. Nikdo už vám nevnikne do vašeho bytu nebo chaty. Budete vědět o každém otevření dveří.


Jeden z nejoblíbenějších a velmi účinných alarmů pro hlídání dveří a oken na našem trhu. Ohlídá jakékoliv okno nebo dveře , a jakmile se je pokusí někdo otevřít .

Je určen hlavně pro alarmy iGET . Alarm domovní, připojení přes GSM, detekce na dveře a okna , pohybu, hlasitost signalizace 1dB, napájený ze sítě. Obvykle určen pro zabezpečení obvodové zóny, k detekci otevření (napadení) dveří , oken apod. Funkce dveřního senzoru: Pokud je magnetická část ve . Extrémně pronikavý tón alarmu vystraší každého nezvaného hosta při neoprávněném otevření dvěří a oken. Se spínačem a vypínačem, magnetickým senzorem . Bezdrátový magnetický detektor na dveře a okna , snadná instalace, kompatibilita s TUYA alarm systémem, upozornění o detekci otevření dveří či oken do .

Popis Bezdrátový magnetický senzor slouží k zajištění dveří a oken proti násilnému otevření. Při otevření zajištěných dveří senzor vyšle signál k cent. Alarm na okna a dveře WALTERPopis produktuBezdrátový zabezpečovací systém je ideální pro domácnostidB sirénalehká instalaceNapájení: 8xV . Přenosný dveřní alarm ve formě zarážky pro ochranu dveří nebo oken. Upozorní na nezvanou návštěvu.


Magnetický mini alarm snadno nainstalujete na dveře a okna vašeho bytu. Určený pro používání v interiéru. Skladem – můžete mít 17. Snadné uchycení na dveře i okna Bezdrátový alarm na okna a dveře vám pohlídá váš domov a umožní vám bez obav usínat. Senzor pracuje na bázi magnetu, . Inzerát Alarm na okna nebo dveře v okrese Hradec Králové, cena 80Kč, od Majka na Sbazar.


Popis: Prodám alarm na okna nebo dveře , poslední dva kusy. Dveřní a okenní minialarmy jsou schopné zajistit bezpečnost jak ve vnitřním prostoru, tak i ve venkovním prostoru Vašeho . Zabezpečení bytu před zloději: dveře , okna , alarm , pojištění. Odborníci tvrdí, že mnozí lidé začnou zabezpečovat svůj byt a dům až ve chvíli, .

Stačí připojit alarm a magnet ke dveřím nebo oknu a zapnout ho, když doma. Pokud se dveře nebo okno otevřou, magnet a alarm se oddělí, čímž zazvoní . Alarm na dveře a okna je ideální a cenově výhodné zabezpečení, které lze velmi snadno instalovat. Pro okna, dveře nebo . Zařízení jednoduše umístíte pod dveře či okno , 1dB alarm vystraší všechny nezvané návštěvníky a upozorní Vás i okolí, že se něco děje.


Jedná se o bezdrátový magnetický detektor pro detekci otevření dveří , oken. Tento PIR detektor je také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky