pondělí 28. ledna 2019

Styrodur 5 cm cena

Styrodur 5cm na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Cena w punktach: 79pkt. Po opłaceniu zamówienia na ten produkt otrzymasz 1pkt.


Polistyren ekstrudowany ( styrodur ) to doskonały materiał izolacyjny ścian poniżej gruntu.

Podana cena jest ceną brutto za m2. Materiały budowlane Ściany i elewacje. Szewce wczoraj 11:03. Pevnosť v tlaku: 3kPa (pri stlačení ). Zobacz inne Ocieplenie i. СТИРОДУР СМ FINNFOAM XPS FL3.


Parametre: Hrúbka: cm. Množstvo v jednom balení : m².

Wytwarzane ze spienionego polistyrenu płyty XPS 3jednej z wiodących firm na rynku DOW, o charakterystycznej, niebieskiej barwie . Usuń wszystkie filtry. Czy ten styrodur można położyć bezpośrednio jako podkład pod deskę trójwarstwową czy trzeba dać między . Dom a záhrada - Polystyren 5cm bazár. Vyberajte z inzerátov.


XPS Dämmplatte struktur GL 1mm qm Paket. Stirodur 5cm Austrotherm online kupovina, specijalne ponude i akcije. MP cena : 65RSD. Količina: DODAJ U KORPU. DPH , plus náklady na doručení.


Pomůže Vám najít správné množství: Plocha. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. IKOMA web trgovina - povoljne cijene i brza dostava!


CENA JE PODANA Z DDV, KAR VELJA V PRIMERU MOJE . STYRODUR XPS 3kPa EKSTRUDIRAN POLISTIREN CM. Płyty z polistyrenu ekstrudowanego URSA XPS - styrodur gr. XPS – stirodur je toplotnoizolacijski proizvo primeren za trajnostno .

Zboží je zaváženo nákladními vozy velkoobjemové přepravy. Uvedená cena platí pro odběr od m menší množství naceníme ve Vaší poptávce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky