pondělí 21. ledna 2019

Jar na nádobí 5l

Mycí prostředek na nádobíé s patentovou technologií s příjemnou vůní. Na hrnce, pánve, porcelán, příbory a sklo. Je určeny pro ruční mytí hrnců, pánví . JAR Professional Citron na nádobí l. Prostředek na ruční mytí nádobí s citronovou vůní. Jar -Fairy 5l Professional Lemon prostředek na nádobí Díky svému účinnému složení umyje hodně mastného nádobí.


Nekompromisní k mastnotě a šetrný k Vašim rukám. Má skvělé odmašťovací schopnosti a . Má vynikající vlastnosti k odstranění mastnoty také ve studené vodě. Jar Professional Lemon prostředek na ruční mytí nádobí. Doporučeno pro profesionální použití. Jar Lemon prostředek na nádobí l. Množství v balení: ks.


S Jarem na nádobí , stejně. WINNI´S Piatti Lime hypoalergenní prostředek na nádobí 5L. Jar na nádobí je vyhledávaným prostředkem, který již má svou tradici. Na mytí použijte malé množství prostředku Jar na houbičku nebo přímo na nádobí. Podle potřeby přidejte více prostředku.


Jar na nádobí 5l

Po umytí nádobí opláchněte. Provedení: citron, jablko, heřmánek, t. Z nádobí snadno odstraňuje i vychladlou mastnotu. Potřeby pro řemesla a průmysl, drogerie HOLOUBEK PROTECT a. Prodáváme plastické hmoty, ochranné pracovní oděvy, obuv, stavební chemii, nátěrové . Ekologický jar , se kterým šetříte životní prostředí a zároveň budete mít čisté a voňavé nádobí.


Assert Clean 5l s ekoznačkou EU, vysoce účinný a . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Přípravek na mytí nádobí s vůní. Vyjímečný v odstraňování mastnoty i ve studené vodě.


Jar na nádobí 5l

Síla Aminooxidu pro ještě lepší čistící účinek. JAR profesionální prostředek na mytí nádobí. Profesionální prostředek na ruční mytí nádobí z řady Jar ProfiLine je určený na všechny druhy nádobí , . Popis k výrobku: Jar Expert Lemon prostředek na nádobí 5l. Dbejte bezpečnostních pokynů uvedených na obalu výrobku.


Jar patří ke špičce prostředků na mytí nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky