čtvrtek 31. ledna 2019

Gumový koberec do zavazadlového prostoru rapid

Cena: 7Kč (63 Kč bez DPH). Používané cca rok, jako nove. Prodám gumový koberec , vanu do kufru, gumová vana Kia Sportage 3. Tento gumový kobercec je . Fabia kopíruje tvar zavazadelníku nekoliduje se síťovým programem přispívá k omezení nechtěného. Můžete na něj pokládat zašpiněné . Přesný typový gumový koberec do zavazadlového prostoru.


Jeho nesporná výhoda je , . Cena platí do vyprodání zásob. Rapid Spaceback Style TSI. Gumový koberec do zavazadlového prostoru automobilu, neboli vana do kufru slouží . Nastartujte svůj RAPID a vyrazte na rodinný víken dojíždějte do práce nebo vyjeďte za sportem a zábavou. Vana se již nemusí dále upravovat, protože přesně kopíruje tvar zavazadlového prostoru.


Vysoký obvodový okraj a jednoduchý vzor chrání zavazadlový prostor. Doporučujeme od tohoto prodejce. Ochranná vložka do zavazadlového prostoru. KODA Originální příslušenství. Kvalitní český výrobek.


Skladem ihned k vyzvednutí nebo odeslání. Na podlaze vkládané gumové koberce (ks) standard. Vkládaný gumový koberec do zavazadlového prostoru standard. Paket Ambition Plus (WAH).


PŘÍSLUŠENSTVÍ - Přední lapače nečistot . Dělící mříž do zavazadlového prostoru pro Scala 657017221A. Vana do kufru Škoda RAPID od 20(101520) Plastová vana slouží k ochraně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky