středa 30. ledna 2019

Plastický tmel

Sháníte kvalitní akrylový tmel (též akrylátový tmel)? Máme řešení: přetíratelné, pružně plastické tmely Soudal, které odolají i vysoce nadměrným zátěžím. Vysoce kvalitní polybutylenový plastický tmel vhodný pro statické stavební spáry s pohybem do. Spárování mezi segmenty panelových . CHARAKTERISTIKA PRODUKTU velmi dobrá aplikovatelnost a snadná použitelnost zůstává . Polybutylenový plastický tmel BUTYRUB šedý je vysoce kvalitní polybutylenový plastický tmel vhodný pro statické stavební spáry s pohybem do. Transparentní pružně plastický tmel na bázi akrylátu, vhodný pro utěsnění a estetickou úpravu drobných stavebních spár.


Butyrub vhodný pro výrobu skleníků. Velmi snadno se nanáší i uhlazuje,. Soudal Expres akrylový tmel velmi rychle schnoucí pružně plastický tmel na bázi akrylátu s výbornou přilnavostí k běžným stavebním podkladům. Použití: Veškeré spoje s pohybem do. Plnící tmel pro nejrůznější stavební aplikace.


Pre rôzne špáry a praskliny ponúka SOUDAL riešenie v podobe kvalitných tmelov s. Pretierateľné, pružne plastické tmely pre interiér aj exteriér. Používá se pro vázání pop-up soupravy, ale může být také použito k maskování montáže. Trvale plastický tmel bez vulkanizačního systému. Jednoduše ručně tvarovatelný materiál s přilnavostí k podkladu, ale s možností snadného mechanického . Balení - kelímek 2g.


Plastický tmel

Silikonový, trvale plastický tmel je určený k utěsnění knotu při práci s polykarbonátovými formami. Tmel se dá jednoduše odstranit. Po nanesení může tmel buď vytvrdnout, nebo zůstat elastický, případně plastický. Speciální jemný tmel s velmi vysokou elasticitou a zvýšenou přilnavostí na plasty.


Určený především pro povrchy z tvrdého plastu. Tavný plastický tmel na dřevo pro výplň suků, smolníků, prasklin a spár. Plastický tmel PLASTER.


Trvale tvarovatelný plastický tmel , snadno mechanicky odstranitelný. Pro rozebíratelná těsnění průmyslových zařízení, elektroinstalací, odpadních systémů. Preložiť slovo „ plastický tmel “ zo slovenčiny do angličtiny.


Po působení teploty vytvrdne do tvarové . Poly tmel drevo kg polyesterový je špeciálny tmel obsahujúci vysoký podiel drevnej múčky a je určený na tmelenie masívu, drevotriesky, laťovky a výrobkov z. Používa sa pre viazanie pop-up súpravy, ale môže byť tiež použité na maskovanie montáže. Rychleschnoucí plastický tmel dostupný v odstínech mahagon, přírodní, dub a teak. Vynikající pro opravy nerovností, hran, k vyplňování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky