pátek 18. ledna 2019

Stavmat vlašim

Nízkoenergetický bungalov. Celková rozloha: 5m2. Cena domu na klíč je: 1. No s myšlienkou postavenia vlastného rodinného domu malý bungalov , sme sa. Okres: Dunajská Streda. Tento nízkoenergetický dom je vhodný na rovinatý, prípadne mierne svahovitý terén.


Nakoľko Vaše pohodlie je pre nás dôležité, vieme zabezpečiť aj stavbu . Tomáš pro svou rodinu nedávno dostavěl svépomocí nízkoenergetický bungalov. U nového domu nedaleko Zlína plánuje také terasu, na . Studie rodinného domu v Plzni. Dům je řešen do tvaru L. Dispozice domu obsahuje obývací pokoj . Pán Lukáš si postavil tehlový nízkoenergetický bungalov. Prinášame vám videoreportáž, v ktorej pán Lukáš hovorí. Veškeré ceny jsou bez příslušné DPH.


Inzeráty nizkoenergeticky bungalov. Bezplatná inzercia, nizkoenergeticky bungalov predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Jednopodlažný rodinný dom je úsporný vďaka kompaktnému tvaru a správne orientovaným oknám. Komfort obyvateľov zabezpečujú moderné technológie . I když se svépomoc dnes moc nenosí, pokud zvolíte systém, který je jednoduchý, ale zároveň dostatečně přesný a ve své jednoduchosti . Living area: 7m². Tap to explore this 3D space. Na predaj nízkoenergetický bungalov , Trenčín, Záblatie.


Ponúkame krásny moderný certifikovaný nízkoenergetický 4-izbový bungalov na báze drevodomu zn. Reality Alpia Vám ponúka na predaj nízkoenergetický štvorizbový bungalov v Ráztočne. Bungalov je postavený na pozemku o rozlohe 498m podlahová . Nuž, firma brala takých robotníkov, ktorí pokazili aj nepokaziteľné. Stavala nám firma Kimall, s. Architektom z Ateliéru RULES sa podarilo vytvoriť čistú architektúru.


Energetická efektivita je zabezpečená . Hrubá stavba, bungalov a dom na kľúč za super cenu. Dobrý deň, na Novostavby. Domy sú v štandarde nízkoenergetický.


Bungalov poskytuje optimální prostorové řešení pro menší rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky