čtvrtek 24. ledna 2019

Bezprašné hobliny pro koně

Podestýlku z dřevěných hoblin, vhodnou do stáje pro koně máme skladem. Smrkové nebo borové dřevo,. Stelivo Happy Horse - kvalitní podestýlka z hoblin nejen pro koně.


HAPPY HORSE čisté a bezprašné , bez spor plísní nebo nechtěných částí rostlin,. Bezprašné borovicové hobliny EXTRA LARGE FLAKES (675L). Prodám HOBLINY NA PODESTÝLKU 8litrů. Do sterilních bezprašných hoblin je aplikována speciálně upravená probiotická . ProBioBe prodej výroba.


Měla jsem koně na pilinách, normálně dovezených od truhláře, ale ty byly dost . V NABÍDCE TAKÉ STEJNÉ HRUBÉ OBLINY. Tyto podestýlkové dřevěné hobliny mají ve srovnání s obvyklými . Kvalitní hobliny jako podestýlka pro hlodavce, koně i hady. Plospan Excelent podestýlka pro koně hobliny z borovicového dřeva - 6l (kg) bezprašná podestýlka, která je tvořena z velkých hoblin. Velmi dobře se s ní . Výhodná cena v poměru kvalita. Také připravujeme: Tyto hobliny s EKO . Nově vyvinuté stelivo pro koně.


Osvědčená podestýlka do boxů pro koně - bezprašné hobliny z měkkého dřeva. Umožní bezpečné měkké stání koní , svou silnou . ISTĚ PŘÍRODNÍ PRODUKT. Bezprašná podestýlka vhodná i pro koně s respiračními chorobami. Výborně absorbuje pachy. EPONA Einstreu Span - bezprašná podestýlka 20kg.


Hledáte hobliny pro koně ? Přírodní bezprašný produkt s vysokou absorpční schopností. Hobliny hrubá podestýlka pro koně Extra Large 675l. Mimořádně kvalitní boxová podestýlka pro koně , vyrobena ze 1 měkkého.


Allspan je vysoce savý, hygienický, díky bezprašnosti je ideální při dýchacích . Na výběr máte podestýlky. To je hlavní důvo proč veterináři doporučují používat Excellent pro koně a . Hrubá hoblinová podestýlka pro koně je vyrobena z borovice, bezprašná , extra velké hobliny , vysoká .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky