úterý 22. ledna 2019

Balkonova zastena

Jedná se o folii transparentní s namodralým odstínem. Große Auswahl von Top-Marken. Krycí fólie Vikunyl je vyráběna v provedení se zvýšenou chemickou odolností.


Materiál lze též snadno potisknout. Desky mají ochrannou fólii. Velký výběr Lepicí fólie a funkční fólie naleznete online na OBI. Okenní dekorační fólie.


Stěnový obklad PVC Ceramics Hexagon šedý 6cm. PVC fólie od firmy ARLON určená k laminování tisku. Fólie se mohou svařovat, laminovat a potiskovat. Speciální samolepicí fólie. Lepidlo není nanesené v celé ploše, ale jen v pravidelné mřížce bodů.


Tuhá a velice pružná PET fólie „. PVC ) GUTTAGLISS SOLAIR EXTRA - PET fólie ČIRÁ - v. Z čeho stavět na zahradě? Možnost potisku UV tiskem a sítotiskem. K výrobě krabiček, krycích fólií a transparentní reklamy. Die PVC - Folien in harter (weichmacherfreier), halbharter oder weicher.


Dicke von μm (US: mil) auf einen Klebfilm von circa μm Dicke aufgetragen. Adhesive, ultra clear solvent. TESA ochranná fólie , čirá , pro kovy, dřevo, PVC , sklo a keramiku 50mmx200m. MATERIÁL MOŽNÉ OBJEDNAT PO TEL. Popis: Hexis monomer transparentní, snímatelné čiré lepidlo.


UV stabilní-mm, š. Hmotnost celých rolí cca kg. PE folie – čirá (1m2). Rozměr: 320x1mmTloušťka: mm celý popis. Dá se řezat na plotru. Podkladový silikonový papír.


Gloss TPU PPF – polyurethan . Skladem máme folie různých materiálů, šířek, návinů. Detailní popis produktu. Strečová folie pro ruční manipulaci je vyrobena z LDPE materiálu s průtažností 1. Matná samolepicí fólie pro barevné laserové tiskárny a ko. Fólie Signolit nesamolepící, čirá , matná A 1l. BÍlÉ desky z pěněnÉho pvc falcon.


Fólie Clear Print PVC lze potisknou jakoukoliv tiskárnou nebo způsobem tisku a. Vyrábí se z měkčeného transparentního PVC. Fólie použité ve spojení s kroužkovým hřbetem vtisknou vašim dokumentům jedinečný vzhled a zároveň jim .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky