úterý 22. ledna 2019

Epoxidová modelovací hmota

Je velmi kvalitní, velmi pevný a tvrdý dvousložkový lepící epoxidový tmel nové generace. Po aplikaci se hmota dá brousit, řezat, vrtat a následně i přetírat. Někdy potřebujeme materiál, který se nechá snadno zpracovat stejně jako modelovací hmota , dá se vytvarovat i do složitého tvaru aniž by se . Odřízněte potřebné množství hmoty a odstraňte ochrannou fólii. Dvousložková epoxidová plastelína patří k moderním materiálům, určeným.


Wpro zapouzdřování a zalévání traf, ponorných čerpadel,… MC– W342. Systém neobsahuje… EK1– W241. Zalévací hmota pro zalévání diod LED. V naší nabídce naleznete samotvrdnoucí bižuterní polymerové hmoty Crystal Clay, které jsou určené pro výrobu vlastních korálků a jedinečné bižuterie.


Magic Sculp je dvousložková epoxidová hmota speciálně vyvinutá pro. Lze jí modelovat nástroji, po vytvrzení brousit, řezat a jinak povrchově opracovávat. Prozkoumejte nástěnku „modelovani- hmota “ uživatele ppreislerova na.


Prostriedok na čistenie šperkov a iných dielok z. Křišťálová pryskyřice je dvousložková průhledná hmota imitující sklo, do které je možno zalít téměř cokoliv. Z Francie pocházejí tyto velmi kvalitní epoxidové pryskyřice bez zbytečného zápachu, která díky svým unikátním vlastnostem tvůrci umožní tvořit výrobky s . Náš e-shop používá cookies. Jsou nutné, aby správně fungoval, dobře se ovládal a zobrazovaly se vám zejména nabídky, které vás mohou zajímat. UV stabilní epoxidová pryskyřice na zalévání s certifikátem pro styk s potravinami a pitnou vodou.


Cernit je polymerová modelovací hmota , která se používá na modelování figurek a. MAPEY KERYPOXY DESIGN odstín. Náušnice osazené růžovými a červenými kamínky ve staromosazném lůžku při výrobě použita dvousložková epoxidová modelovací hmota černé. STEEL EPOXY je 2K epoxidová opravná hmota pro rychlé a definitivní aplikace. Modelovací hmota Clay floating - ks barev - lehká, plovoucí.


Ke zhotovení modelů orální situace můžeme použít epoxidové a epiminové pryskyřice,. Epoxidové pryskyřice pro stavbu lodí. Následující modelovací hmoty vám dobře poslouží i jako skvělý materiál na výrobu.


Po vyschnutí může být forma vyplněna se všemi typy modelovacích hmot ( WePAM, FIMO, atd), můžete ji použít s epoxidovými pryskyřicemi i sádrou. MODELOVACÍ HMOTA , LICÍ HMOTY - cernit, plastelína, sádra, pryskyřice, umělý kámen. Smart Plastic smícháte s vodou o teplotě 40- 60 . Speed Epoxy II min je minutová epoxidová pryskyřice. Czech epoxidová nátěrová hmota.


Efkoresin ART UV je dvousložková transparentní . Silikonová hmota s velmi jemnou reprodukci detailů. Typy modelovacích hmot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky