úterý 22. ledna 2019

Prodám palivové dřevo karviná

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů palivové dřevo okres Karviná. Prodám nový lis na pelety CRONIMO MP-260. Akát poměrně rychle vysychá, podobně jako buk, ale současně je odolný vůči vlhkosti a plísním podobně jako dub. Akátové dřevo je vhodné do kotlů i kamen. Na této stránce naleznete palivové dřevo na prodej dle prodejců z okolí města Karviná.


Zahrady Wojcik, Ostrava – Orlová – Bohumín – Karviná. Výroba a prodej palivového dříví včetně dovozu. Prodávané dřevo je směs tvrdého a měkkého dřeva. Na požádání je možno zvlášť dodat čistý buk a břízu. Hradec Králové - 5. Vám dodáme v regionech Ostrava, Havířov, Bohumín, Orlová, Karviná , . Palivové dřevo Karviná.


Při objednávce elektronickou formou prosím . Prodam palivove dřevo 1kubik za 700kc. Již let se zabýváme výrobou kvalitního palivového dřeva , které rozvážíme našim zákazníkům v okresech Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín a Karviná. Smrkové dřevo (celkem cca prmr) za cenu 65- za prostorový rovnaný metr a břízu . Dobrý den, prodám palivové dřevo. Cena je uvedená za 1prm skládaný štipaný.


Můžu nabídnout i smrk, břízu. Nabízíme palivové dřevo za zvýhodněné ceny. Dopravu zajišťujeme v Ostrava, Opava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná , Nový Jičín, Vizovice.


Rizikové kázení Opava - Ostrava - Havířov - Karviná. Kde získat půjčku na byt nebo dům v Ostravě? Prodej dřeva a dřevěného materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky