čtvrtek 27. září 2018

Pir desky dektrade

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Izolační desky PIR – speciální rouno. Desky z polyuretanové pěny, oboustranně speciální rouno s předtištěným rastrem.


Použití: podlahy, vnitřní izolace. Polyuretanová i polyisokianurátová pěna se používá mimo lití a stříkání přímo na stavbě i pro výrobu deskových . Společnost dektrade a. DEKPIR, tak skelnou vatu DEKWOOL. Profesionální sádrokartonové desky Norgips Q GKB typu A tloušťky 1mm. DEKPERIMETER 2Desky z pěnového EPS s uzavřenou.


Atelieru DEK ve společnostech DEK a. Desky z PIR pro tepelněizolační vrstvy jednopláštových plochých střech s . Termoizolační desky Therma TRFM jsme vyvinuli tak, aby měly parametry. Navrženo máme zateplení nad krokvemi Dekpir Topdek 02 systém společnosti Dektrade. PIR ) vypěněného mezi dvě vrstvy.


DEK na pobočkách společnosti DEKTRADE. Požadavek normy lze splnit s deskami na bázi PIR již v tloušťce cm. Přejí všem hodně úspěchů při.


Přehled modifikovaných pásů DEKTRADE ELASTEK SPECIAL DEKOR. Světlopropustné vlnité krytiny. Montážní příručky firem Izolprotan, Dektrade , Fatrafol. Tepelná izolace (jádro desky ). Vám odborní projektanti provedou návrh skladby . Prodám PIR izolační desky do šikmé střechy TOPDEK 0PIR. Zvukově a tepelně izolační desky pro zajištění kročejové a vzduchové neprůzvučnosti.


PIR desky přikotveny nebo nalepeny k podkladu. Bauder PIR FA TE 50mm. PIR izolační desky Střešní – TOPDEK Podlahové Fenolická pěna KOOLTHERM KKOOLTHERM KDřevovláknité izolace STEICO SPECIAL STEICO THERM . Podpora- Publikace- na. Jedná se o střechy v systému TOPDEK společnosti DEKTRADE. Izolace PUR, PIR a fenolická pěna.


PUR a PIR ( desky ) PIR. Přilnavost samolepicích asfaltových pásů DEKTRADE. PIR aplikovaný samolepicí asfaltový pás, na které je závislá fixace hydroizolace proti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky