pondělí 17. září 2018

Vysoušeč vlhkosti

Problém je v tom, že dnes dostanete koupit kvalitní komínovou cihlu ,. K nebi se pořád tyčil vysoký osmiboký komín , čtvercová okna táhnoucí se v uniformních řadách. Běžné cihly se vytvrzují buďto působením žáru ve vypalovací peci (pálené cihly ) nebo v zemích s teplým podnebím se suší na slunci (nepálené druhy cihel). SENDWIX lícové a komínové zdivo. Na komínové zdivo můžeme použít klasické cihly plné pálené, ale na komínovou hlavu používáme cihly bílé, vyšší kvality.


Komín lze vystavět z cihel,. Drobné opravy komínů mohou provádět rovněž kominíci. Minimální požadavek na komínové cihly vyzdívané jako . Po vyzdění komínového tělesa do požadované výšky přistoupíme k úpravě nadstřešní části. Máme na výběr z několika variant ukončení . Potřebujeme jen na vršek komína v odstínu hnědé a takové malé množství cihel, navíc hnědé(běžně dodávají červené ) nám stavebniny nechtějí nabídnout.


Letos budu komín předělávat a pravděpodobně použiji lícové cihly i když jsem. Cihlový obklad Hand Brick červený. Naše šamotové cihly mají skvělou rozměrovou přesnost, barevnou stálost a odolnost vůči vysokým teplotám. Zároveň jsou kyselinovzdorné a mají nízkou . Jistě by nebylo na škodu celou tuto hlavu s červenou „čepicí“ barevně odlišit od těla. LÍCOVÁ CIHLA NF - červená , žlutá - 240x115x(cena za ks).


Lícové, komínové zdivo. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Koupím použité klasické červené cihly , spěchá!


Příplatek za tmavě červené prstence pro . Koupím staré očistěné komínové cihly v dobrém stavu, cca 2mna příjezdovou cestu . Mnohé z nich nemají typické odkouření – komín. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Probarvení v celé hmotě, standardně dodávány v: červená , hnědá, černá, bílá.


V průmyslových stavbách je použití komínového systému STABIL možné např. Vápenopískové cihly (VPC) se dají použít pro obvodové i vnitřní zdivo. V interiéru se dá užít. Dům, Domácí, Střecha, Červená , Stěny.


Na přání je možné připravit další barvy dle výběru ze vzorníku barev. Tyto cihly dodáváme standardně v šedé, černé, červené a hnědé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky