pátek 28. září 2018

Plány domu ke stažení

Katalogové listy - úsporné domy. Typová dokumentace Projektu stavby rodinného domu je určena pro provedení stavby. Obsah dokumentace ke stažení. D – dokumentace objektů.


Zde si můžete zdarma stáhnout plány malých domů. Veškeré rozměry na plánech jsou v anglo-americké měrné soustavě, to znamená v palcích .

Největší nabídka projektů - rodinné domy , bungalovy, pasivní domy , nízkoenergetické domy , moderní domy , tradiční domy. Formát PDF lze přečíst pomocí programu Adobe Acrobat Reader. Klikněte ZDE na ikonu pro stažení aktuálního prohlížeče PDF souborů.


Zkušenosti, rady a pracovní postupy ze stavby i rekonstrukce domu nebo bytu. Prohlédněte si krásné typové projekty rodinných domů , na kterých ušetříte. Díky nastavení vhodných parametrů můžete vybírat pouze rodinné domy , které . Chcete také získat k Domu jedním tahem typový projekt včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení v hodnotě 42.


Kč (včetně DPH) zdarma?

Navržení designu vašeho domu či bytu nebylo nikdy snažší! Princip pasivního domu je zajímavý nejen z energetického pohledu, ale významně. Plány na pozoruhodnou komorní celodřevěnou stavbu . Vyberte si z nabídky více než typů rodinných domů.


Vizualizace a fotografie domů mají pouze informativní charakter. KATALOG KE STAŽENÍ V . Proč projekt zděného rodinného domu od Euroline? RAD JAK POSTAVIT RODINNÝ DŮM. Zvažujete u vašeho domu garážové stání pro své auto? Postavte si ho svépomocí.


Dáme vám podrobný montážní návod včetěn výkresové dokuemntace ke . Máme pro vás projekt pergoly i montážní návod ke stažení. Stačí jen vyřešit stavební povolení,. Slaďte vše se stylem domu. Jednoduše tesané hranoly doplní . Zde najdete dokumenty týkající se výstavby bytového domu.


Geometrický plán - rozdělení parkingu. Ahoj, chceme s manželem, než půjdeme k projektantovi nakreslit půdorys domu.

Neznáte program ke stažení ? Nevíme kolik m2zaberou schody, kolik je potřeba . Produktové listy a katalogy. Vyrábíme a stavíme dřevostavby. Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení. Certifikované dřevostavby s . Evakuace a demontáž čtyř . Stavebnice modelu rodinného domu ze sádrových cihliček v měřítku 1:20.


PROJEKT MODELU DOMU KE STAŽENÍ ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky