pátek 28. září 2018

Kožené desky a5

Vyberte si u nás portfolia, kožené spisovky. Uzavíratelné desky formátu A, imitace kůže. Konferenční desky As kalkulačkou v černé barvě.


Kožené desky a5

Luxusní kožený kroužkový diář ADK Premiér formátu Av černé barvě s elegantní výraznou sponou. Desky jsou z italské ručně tampónované hověziny . Avyrobené z měkkého materiálu koženého vzhledu uzavíratelné na zip ze tří stran vyjímatelný čtyřkroužkový . Desky formátu As mnohostranným využitím. Kožené konferenční desky Ase zipem. Rozměry 18x2 5xcm. Doporučená technologie tisku: sítotisk S laser L2.


Do větších spisovek se pohodlně vejdou . Pořiďte si bodyguarda na důležité dokumenty. Spisovky, konferenční desky Bugatti ve formátu Anebo Aochrání každý papír. Zmuchlaná lejstra, ohnuté rohy a . Jsou vyrobeny z různých materiálů, formáty A A5. Reprezentační desky formátu Aze série Ufficio značky Bugatti.


Součástí desek je i . Do desek lze umístit pero Livescribe, deník Livescribe . Portfolio - kožené desky , A5. Momentálně nedostupné. Doplňky od Vacavaliente si zamilujete. Mají neokoukatelný design, a hlavně . As oranžovým dekorativním pruhem, zapínáním na magnetický klip, držákem na pero, poznámkovým blokem a přihrádkami na . Akonferenční desky s integrovaným LED světlem a PowerBank. C vizitky, tužku apod.


Ase zeleným dekorativním pruhem, zapínáním na magnetický klip, držákem na pero, poznámkovým blokem a přihrádkami na . Produkt není skladem. Možnosti potisku: ražba. A, 1listů linkovaných , poutko na tužky, zavírání na magnet.


Kožené desky a5

Vyjímatelný 4kroužkový mechanismus (průměr mm, úroveň plnění mm). Ručně vyrobené kožené spisové desky formátu As poutkem na jeden psací nástroj. Vysoce kvalitní hnědá kůže s vylisovanou nepravidelně zrnitou strukturou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky