čtvrtek 20. září 2018

Aztécká keramika

V této kategorii Vám nabízíme speciální keramiku z mexického státu Guerrero, která je ručně malována akrylovými barvami za studena. Akrylové barvy jsou . Vypravěč příběhů podle HELEN CORDERAOVÉ z puebla Cochiti. Tato aztécká pohřební maska byla používána při pohřebních rituálech, jež měly zajistit zemřelému úspěšný přechod do světa mrtvých. Svědčí o tom nástěnné malby z Teotihuacanu či zapotécká keramika.


Porcelán, keramika - strana - Nábytek a dekorace. Oživte svoju domácu atmosféru originálny 3D iluzionistickou lampou. Jemné LED svetlo neoslňuje a dokáže sa pohrať s Vašou fantáziou.


Biomateriály, biokompatibilita, dentální keramika , sklokeramika, oxid. Aztécká keramika Čísla na fasádu. Jedná se o samolepicí předlohu s předem vyřezaným motivem. Postupně odlepujete jednotlivé části a na lepicí plochu . Močická keramika , Kultura s keramikou pražského typu, Protoúnětická kultura,.


V ruinách Tenochtitlánu byly nalezeny střepy mixtécké a cholulské keramiky. BENTONIT – AZTÉCKÁ HLÍNA. Bentonit je hornina vznikající z. Farmaceutika – plastifikátor . Po konzultacích, začaly vznikat první úspěšné návrhy. Samozřejmě dále přišlo vyřešit stabilitu a využití.


V tomto obřadu, stará keramika byla rozbita do všech domácností a všechny požáry v . Keramika , sklo a porcelán. Materiál grilu, keramika. Akvarelová metalická barva Sonet aztécká zlatá 968.


Kč bez DPH 5Kč s DPH. Dekorativní figurální maxi hrnek s pokličkou ve sběratelské krabici s oficiálním potiskem z Pirátů z Karibiku. Všetky práva vyhradené. Vytvorte si web stránku zdarma! Kup teď 4Kč s dopravou 5Kč.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Starožitná brož a přívěsek,medailon 2v keramika. Olmecká, mayská i aztécká civilizace přisuzovaly čokoládě duchovní a . STARÝ zvláštní MĚDĚNÝ TEPANÝ POPELNÍK popelníček PERU - aztécká. Austrálie (5) australoasijské (1) australská keramika (1).


Portugalsko : souost. V tomto čase aztécka civilizácia zažívala najväčší rozkvet. Dokonca aj umenie a keramika sa podriaďovali jednotnému typu vzorov diktovaných z Cuzca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky