pondělí 24. září 2018

Hledám paní na úklid hradec králové

Jsem studentka co hledá přivýdělek. Najděte si paní na úklid v Hradci Králové. Můžete si také prohlédnout hodnocení ostatních uživatelů a ověření pomocnic.


Nabízíme Vám spolehlivé řešení úklidu domácnosti v Hradci Králové. Pravidelné i jednorázové úklidy bytů a domů, provedeme kompletní úklid , mytí oken, čištění koberců a.

Hledáš seriózní práci v Hradci Králové ? Zakázky na úklid prostřednictvím Vašeho profilu na úklidovém portálu. Sami si zvolíte pracovní dobu a místo, kde . Dobrý den, hledám paní na uklid velkého rodinného domu v obci Předboj. Uklid potřebuji 2x za týden, uklid zabere cca 7h.


Spojení je k nám z Ladví 25min . Projděte si inzeráty hledate pani uklid na inzertním serveru AVÍZO. Pokud máte čas cca hodiny v týdnu, .

Práce jako uklízečka. Upřesnit hledání (místo, plat, OZP,) . MŠ Praha - Slivenec přijme milou paní na úklid ( úvazku) a milou paní na. Do naší lékárny hledáme paní na úklid - hodiny denně, nástup ihned. HRADEC KRÁLOVÉ odpolední úklid kancelářÍ, PO - PÁ, prac. KOLÍN hledáme spolehlivou paní na zástup v době nemoci, dovolené - úklid kanceláří.


Hradec Králové , Královéhradecký. Každé úterý 9-12hod Místo výkonu práce: Praha Hledám. Dlouhodobá spolupráce, nutná je spolehlivost. Hledáme pro naši školu paní na úklid tříd. Seženete tu nejen paní na úklid , ale třeba i pomoc s drobnými.


Hradce Králové , hledáme spolehlivou a příjemnou dívku, slečnu, paní pro. Hledáte nabídky práce pro pozici Uklízečka v oblasti Královéhradecký kraj? Již více než let zajišťujeme úklid firem a úklid kanceláří v Hradci Králové ,. Hledáte seriózní a zodpovědnou paní na úklid v Pardubicích, Hradci Králové a přilehlém okolí, . Informace Pro plavecký areál na Eliščině nábřeží v Hradci Králové hledáme.

Informace Hledám paní na okamžitý zástup na úklid banky v Mladé Boleslavi, . Hledám paní na žehlení Praha Uhříněves 2x týdne cca koše Možné žehlit u nás nebo prádlo odvézt a přivézt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky