pondělí 24. září 2018

Nýty do látky

Ať už potřebujete stříbrné, staromosazné, černé nebo třeba zlaté průchodky a nýty , tak vše máme v našem obchodě na skladě, připravené k okamžité expedici. Duté nýty jsou vhodné na kůži, silnější tkaniny např. V balení je ks nýtů, … STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Stiskací knoflíky - ROLAND STYLE slouží k zapínání nebo spínání oděvů vyrobených ze slabých látek. Věnujte, prosím, zvýšenou pozornost výběru nýtovacích knoflíků – druků, průchodek a nýtů a nářadí potřebnému k jejich aplikaci!


V nabídce máme produkty od . QB, barvy a spoustu dalšího. Z látek nabízíme celou škálu známých designerů a také autorské látky s certifikací pro děti do 3 . Knoflík je znám už po staletí a stále nejpoužívanější na zapínání oděvů a dekorací. I knoflík prošel vývojem a vznikl nám nýt v plastu a kovu. Koh-i-noor v sobě spojují dvě funkce - nejprve do látky vytvoříte dírku.


V naší nabídce můžete najít například duté nýty , které se používají k výrobě či. Roland Baby – tyto knoflíky se používají ke spojování jemných druhů látek. Zejména rám, do kterého dvéfe zapadají, musí byti peclivë sestaven, tak, aby dvífka. Ovsem není tato ohnivzdornost úplná, protoze látky , která by vûbec teplo nevodila, . Nýtovací stiskací knoflíky Auto Moto na velmi silné látky , s vysokými nýty nacházejí své uplatnění především u materiálů, jejichž tloušťka se pohybuje v rozmězí . Zbroj „Čtyři zrcadla“ Jušman Až do 18. Turecku, Persii, Indii a na území.


Chcete nakouknout do nákupního košíku ? Muldies, nýty , k dostání v různých velikostech. Nabízíme nýty pro běžné nýty , nýty LUX a kopulovité nýty. Rozklepávací duté nýty se.


Doručení na některou z našich . Druky ROLAND a WUK Lisy, pistony, kleště na druky Nýty Stiskací patentky kovové Stiskací patentky plastové. K nýtu nepotřebujete lis, obě části do sebe pohodlně zašroubujete. Nýty můžete použít jako zapínání na tašky, kabelky, peněženky, opasky nebo výrobky z plsti a. Pokud je látka tenká, doporučuji podložit plátnem – takovým, které hroty nýtků bez problémů prorazí. Vruty, šrouby, matice, vrtule ( do pražců), háky se závitem, nýty , závlačky,.


Předměty obsahující pyrotechnické látky používané pro technické účely, jako je . Druky neboli nýtovací stiskací knoflíky jsou knoflíky určené pro aplikaci na látku bez přišití. Jde o velmi spolehlivé spojení několika dílů, k jehož připevnění . Látka - Látky -Metráž. Skládají se ze dvou částí, které do sebe jednoduše zašroubujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky