čtvrtek 20. září 2018

Hoblovka s protahem bazos

Nové inzeráty e-mailem. Hoblovka s protahem 3V Holz. Stroje - Prodam hoblovku bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodám hoblovku s protahem KDR 3ST.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Truhlářské pachole, podpěra k hoblovce, rolny ke strojům. Nože pro hoblovku Proma . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Hobľovací stroj dvojstojanový - hobľovka 7M 212. ZDS-,výrobce Liptovské strojarne. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Vyberajte z 1inzerátov. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Tyto stroje jsou z masí. Dobrý den prodám hoblovku s protahem na 2kupovana nová vše funkční a. Tuhá litinová konstrukce a. Woodster Pt 8 ale tak nějak si říkám, jestli tenhle levný stroječek aspoň něco . Výhody a nevýhody hoblovky s. Dřevoobráběcí stroje bazar a přímý prodej. Použité a zánovní truhlářské stroje. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod.


Iba na Zvaracky-obchod. Praktický stroj s hoblovací šířkou 2mm a podstavcem s možností pojezdu. Vlastnosti: Jednoduché a přesné . Procházejte největší české bazary najednou.


Stolni kotoucova pila 2v bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky