středa 27. prosince 2017

Univerzální lepidlo pattex

Slepí téměř cokoliv a lepit s ním dokáže opravdu kdokoliv. Ideální k lepení a drobným opravám . Svými profesionálními vlastnostmi – vysokou konečnou pevností, . Lepí pevně stěnové i soklové lišty, dekorační a izolační. PATTEX 1 univerzální lepidlo , 100g. Herkules univerzální tekuté čiré lepidlo 2g, tuba s dávkovačem. To mám pro Vás jedno univerzální lepidlo.


Univerzální lepidlo pattex

Potřebujete použít univerzální lepidlo, ale ztrácíte se ve všech těch. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Dostupnost: Nedostupný.


Je určeno k lepení většiny savých i nesavých materiálů, jako . Balení 5 2nebo 400g. Pattex wood) špičatou . Univerzál - univerzální kontaktní lepidlo na všechny savé i nesavé materiály: dřevo, plasty, gumu, kůži,. Lepidla Chemoprén - Transparent ml. Univerzální lepidlo do každé kanceláře i domácnosti, znáte z TV.


Cena s DPH: 11Kč. Pro interiér i exteriér. Montážní lepení drážka s perem, čepové spoje. Kč (€) 6Kč bez DPH ().


Barvy, laky, auto produkty a univerzální lepidla za skvělé ceny. Rychlá příprava pro použití smícháním obou komponentů pomocí špachtle. Toto extrémně silné lepidlo je po vytvrzení možné brousit, přetírat nebo vrtat. Jak sám výrobce uvádí, jedná se o pevné, univerzální , teplu vzdorné a rychle vytvrzující . Vhodné zejména pro tyto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky