úterý 19. prosince 2017

Skladba dvouplášťové ploché střechy

U plochých dvouplášťových střech lze použít pouze povlakovou Hl vrstvu. Stabilizace proti sání větru je nejčastěji zajištěna mechanickým . Plochou střechu charakterizuje sklon do ° a použití povlakové hydroizolace namísto skládané krytiny známé ze šikmých střech. Dvouplášťové nevětrané střechy se nemají navrhovat.


Návrh skladby střešního pláště plochých střech je vždy nutno doložit tepelně technickým posouzením, . Plochá střech a dvouplášťová je střecha oddělující.

Ukázky skladeb plochých střech, ploché střechy , Střechy Vaníček. Různé modifikace ve skladbě či vytvoření dvouplášťových střech je možno s výhodou . Rekonstrukce nevětrané dvouplášťové ploché střechy. Výsledná skladba střechy byla původně navržena takto (shora):. Příklad dvouplášťové střechy s. Jednovrstvá asfaltové izolace pro nepochůzné jednoplášťové nebo dvouplášťové ploché střechy.


Ploché střechy pro dlouhodobě spolehlivé fungování hydroizolace potřebují dostatečný spád. Spádování ploché střechy , doporučené skladby. S- dvouplášťová střecha lehká větraná .

Pokud není skladba jednoplášťové ploché střechy silně porušená, zvrásněná, nebo nasáklá vodou, ponechává se na místě. STŘECHY DVOUPLÁŠŤOVÉ. Bourání je pracné a drahé. Atika musí být ve spádu min do plochy střechy.


U kompletního odstranění dvouplášťové střechy a provádění nové skladby s klasickým pořadím vrstev. DUO střecha je „hybrid“ klasické jednoplášťové střechy se střechou s opačným pořadím vrstev, kde na tepelnou vrstvu (např. z EPS) přidáváme. Při profesionálním návrhu opravy nebo rekon- strukce větrané dvouplášťové ploché střechy je nutné vždy: q zjistit geometrický tvar střešního pláště, skladbu. Základně se rozdělují na skupiny: - jednoplášťové.


Jednoplášťové ploché střechy jsou. Odborný katalog věnovaný oblasti plochých střech je určen především. Skladba a konstrukce střechy. Tento typ střechy je považován za velice moderní způsob provedení. Horní plášť tvoří ochrannou konstrukci proti atmosférickým srážkám, slunečnímu záření a větru.


Větrané - jednoplášťová střecha, v jejíž skladbě je systém větracích kanálků. Optimální zateplení ploché střechy s izolacemi URSA Vám zajistí tepelnou pohodu. Obrácená skladba umožňuje uživatelům velkou variabilitu ve využití ploché střechy. Tomáš PETŘÍČEK e-mail: petricek.


U ostatních konstrukcí je kondenzace vodní páry uvnitř skladby přípustná, pokud jsou . Teplená izolace s malou nasákavostí.

S kompaktní skladbou vrstev. Vrstvy jsou mezi sebou celoplošně lepené. Přesnější výpočet součinitele prostupu tepla celé skladby dvouplášťové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky