pátek 22. prosince 2017

Okapový žlab plastový

Systém plastových okapů Galeco je vyrobený z polyvinylchloridu(PVC). Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé. Vysoká kvalita použitého vlákna, odolnost vůči mechanickému poškození, tahu a ohybu . Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi.


Okapový žlab plastový

Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR. Jednoduše vložíte okapový žlab do žlabových háků a lehkým stlačením ho upevníte. Systém CONTINENTAL Polokruhový systém těsněný (rozebiratelný). RG se svody DN - přístřešky, . Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní . Výhodou je, že plastové okapy jsou lehké, není je třeba natírat.


Povrch okapů je tvořen speciální vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), čímž je . Musíme jenom zkrátit na potřebné délky žlab a svody a namontovat. V nabídce můžete narazit na . Okapy a jejich rozdělení. Velice oblíbený okapový systém s dlouhou . Největší výběr plastových okapů od odborníků na střechy, doprava po celé ČR.


Okapový žlab plastový

RG 1půlkulatý zelená barva 2m empty. MARLEY - plastové okapové systémy. Profil RG 1mm - zacvakávací půlkulatý průřez. RG se svody DN – pro přístřešky, balkóny, zahradní domky, zimní zahrady. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy.


Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát, . V naší nabídce naleznete řadu zajímavých klempířských prvků a další navazující příslušenství pro kompletní stavbu střechy. Zobrazení: Seřadit podle. Cena: od nejnižší, Cena: od nejvyšší, Název produktu: od A do Z, Název . Díky speciální technologii za použití bezkadmiového PVC odolného UV záření a povětrnstním vlivům . Marley jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu (bezkadmiového PVC), ktreý je odolný proti UV záření, povětrnostním vlivům a námrazám. Na zimu lze celý žlab sklopit.


Díky své konstrukci ideální pro použití na zahradní domky a jiné drobné stavby. Kromě kovu a plastu se okapy vyrábějí také ze dřeva. Dřevěné, ručně dlabané žlaby ze smrkové kulatiny, se nejčastěji používají u historických . Dostupné na prodejnách.


Prodám okapové lapače listí. Výroba a dodávka hranatého okapového systému, doprava celá ČR - žlaby , svody, háky, kolena, kotlíky v materiálu barevně lakovaný pozink a hliník dle RAL , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky