pátek 29. prosince 2017

Neutrální silikon

Neutrální silikon

Neutrální silikon OXIM. Jednosložkový neutrální silikonový tmel. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný elastický spoj. Zobrazuji všech produktů. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od.


Neutrální silikon

SANITÁRNÍ NEUTRÁLNÍ SILIKON. Vysoce kvalitní a trvanlivý neutrální silikon , který těsní všechny druhy materiálů včetně stavebních materiálů pro interiér i exteriér. Kromě toho díky technologii . Tmely, silikony a lepidla).


DEN BRAVEN Oxim silikon neutrální 310g černý. Hodnocení produktu:. Velký výběr naleznete online na BauMax. Silikon neutrální OXIM, DenBraven. Výborná přilnavost k široké škále podkladů, vytváří trvale pružný . OXIM - jednosložkový silikon a tmel.


Neutrální silikon

Mnohostranná jednosložková silikonová těsnící látka s nízkým modulem pro utěsnění stavebních a zasklívacích spár. Dlouhá odolnost vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Co je neutrální silikon ? Materiál je dlouhodobě elastický, UV odolný, odolný vůči . Soudal sanitární neutrální silikon 300ml.


Sanitární neutrální silikonový tmel bez octového zápachu pro těsnění spár v prostředí se zvýšenou vlhkostí nebo . Oblast použití: Pro utěsňování spojovacích a dilatačních spár ve stavebnictví, . OTTOSEAL Sprotipožární - neutrální silikon. Protipožární silikonový tmel na neutrální bázi. Třída stavebního materiálu B1.


Neutrální silikon

Možnost lepení EPDM . Pro těsnění a lepení zasklívacích systémů do dřevěných okenních rámů s povrchovou úpravou . Tmelí a těsní spáry mezi rámy oken, dveří, . Tmel vytváří pevný elastický spoj. Používá se pro: tmelení spár mezi oknem a . Vhodný pro koutové spáry stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky