pátek 22. prosince 2017

Podhrabové desky 2m

Výrobek s placenou dopravou! S ohledem na snadnou opracovatelnost plastové podhrabové desky je také možné velmi ukončit plot, i když jeho celková délka nebude násobkem délek . Podhrabové desky ozdobné 2m. Vyrobené z vysoce pevnostního betonu.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.

Stabilizační držák podhrabové desky průběžný v. Základní délka našich podhrabových desek je . Betonové podhrabové desky. Pilonet Midlle, výška 180cm, vzdálenost sloupků 5m, . Recyklátový hranol 40xmm , m ,hnědý. Nejlevnější podhrabové desky na trhu.


Vyrábíme a stavíme betonové ploty a podhrabové desky. Dlouhá životnost, nenáročná údržba, příznivá .

DRŽÁK PODHRABOVÉ DESKY rohový - pozinkovaný 0. Nízká opěrná zídka z podhrabové desky. Dal bych sloupky blíž k sobě, cca na 2m , zkrátil podhrabovou desku, pak by těch 25cm na dvou metrech mělo . Rohož rákosová, výška 2m , šířka 5m. Nabízím nové plotové podhrabové desky vlastní výroby v jakémkoliv množství. LOS profil je základním prvkem pro KZS, slouží pro založení izolačního materiálu v kontaktním zateplovacím systému - ETICS.


Výhodou je konstrukčně a . Pro vstup do areálu slouží vstupní branka š. Průběžný betonový sloup nabízíme v nadzemních výškách 5m, 75m, 2m , 25m a 5m. Vhodný prostředek proti podhrabávání plotu psy. Parametry podhrabové plotové desky. Zděná podezdívka, plastový plot výška 2m , délka 20m. Držák podhrabové desky kus.


Montáž oplocení Nylofor výšky přes 2m soub or. Jekl poplastovaný barva hnědá 2m. V PD o nich není zmínka, ale ve výkazu se objevují. Termín dodání: Zpravidla skladem.

Plotové dílce tvořené pevným rámem z kulatiny a vypletené pevným tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky