středa 27. prosince 2017

Nerezový materiál

VÝHODY použití studničních skruží a zákrytových desek . STUDNIČNÍ A KANALIZAČNÍ POKLOP. Diton nabízí také variantu studniční skruž základová, která je vyráběna bez . Poklop TBN-Q BEGU D4Poklop TBN-Q BEGU B125. Případný zájemce si musí sehnat několik lidí, kteří mu . Počet nalezených produktů: 9.

Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže – technická specifikace. Používají se jako krycí desky na betonové studniční skruže , případně na jiné podobné účely. Studniční poklopy pro skruže tenkostěnné:.


Popis: NOVÉ ZBOŽÍ CENA vč. Každá je vybavena připojovacím hrdlem. Nabízím 5x skruž Rozměry betonových skruží jsou 100x100. Velkou výhodou je nízká . Má zaveden a udržován evironmentální systém dle ČSN EN ISO .

Dobrý den, máme ohniště (bývalé pískoviště) ohraničené obrubníky z betonu a žádný ještě nepraskl. Myslím, že i skruž oheň vydrží. Ušetříte: Kč s DPH. Průměry poklopů odpovídají různým průměrům skruží. Je možno objednat výrobu atypických skruží , pokud to konstrukční podmínky dovolí.


Informace o stavebních strojích. Tento produkt už bohužel nemáme v nabídce. Mezi zem a skruž i mezi skruže jsme dávali studniční pěnu Soudal.


Skruže a poklopy slouží k budování studní a šachet. Stav: Novinka Sleva Akce Výprodej Víkendová akce. Linberg Beton, betonářská výroba - skořepinové tvárnice, stropy, skruže , prodej stavebního materiálu, pracovních oděvů, rozvoz betonových směsí a prodej . Prodám studniční skruž o vnitřním průměru 1m a výšce 1m. Výrobce PRESBETON Nova.


Je nová a nepoužitá- důvod prodeje je nadbytečnost. Do vyprodání všech položek. TBW - šachtový vyrovnávací prstenec, TBR - šachtová přechodová skruž.


TZK - zákrytová deska, TBS - šachtová skruž,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky