úterý 19. prosince 2017

Pěna eurofoam

Pěna eurofoam

Výrobce a zpracovatel polyuretanových a polyetylenových pěn. Studené peny výrazne zvyšujú komfort ležiace povrchy. Lepšie sledovať kontúry tela než u bežných matracov surovín.


Pěna eurofoam

Pěna k výrobě matrací vzniká zpěněním ropného derivátu. Studená polyuretanová pěna určená zejména pro výrobu matrací a komfortního sedacího nábytku. Eurofoam Comfort zahrnuje celou škálu typů tzv.


Používáme značkové německé pěny EuroFoam , . Tento materiál zajišťuje. Speciální polyuretanová pěna s vlastnostmi pěn z rodiny eurofoam protect, ale navíc jako první polyuretanová pěna , splňuje i normy týkající se dýmyvosti při . Firmy se kartelu účastnily téměř pět . Poprvé se podařilo zabudovat do pěny. Zdravotní pěnová matrace ze studené pěny TROPIKO 160x200. VISCO pěnou z jedné strany a kvalitní studenou HR pěnou ze strany druhé.


Pěna eurofoam

DRY FEEL pěna má vynikající ventilační schopnosti a dokonale odvede . HR pena apsorbuje manje energije kada se pritiska nego konvencionale pene. Samim tim omogućuju i optimalnu distribuciju koja poboljšava komfor prilikom . Vás vyrábíme ze značkových Německých pěn od EuroFoam a Carpenter. Termín kompozitná pena znamená recyklovanú penu, tzv. V skutočnosti sa PUR recyklovanej pružnej peny . Zákazník si může vybrat roznášecí vrstvu z tzv.


Matrace z HR pěny s rozměry 60x1cm. PUR pěny , TALALAY latexu, NAWAPURU,TERMOPURU. Vyrábíme polyuretanové pěny pro nábytkářský průmysl. Zpracováváme PU- pěny , viscoelastické pěny , pěny se sníženou hořlavostí a Comfort Bultex. NA VTAHY VYUŽITY VTAHOVÉ.


Použité pěny ORTHOCELL mají mezinárodní certifi kaci Oeko-Tex. Tato pěna nahrazuje tzv líné (memory) pěny a záro- veň oproti líným pěnám je. Tato pěna dosahuje vynikajících ortopedických vlastností pro osoby s . Proizvod je dostupan. PŘEDMĚT ZKOUŠENÍ: Hořlavost - zápalkový test.


PROTOKOLU: Protokol obsahuje výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky