úterý 19. prosince 2017

Bio menstruační vložky

Menstruační vložky z přírodních materiálů. Organyc Noční vložky s křidélky Heavy (ks)1 z biobavlny, kapičky. Přichází sice jen na pár dní v měsíci, ale za to pravidelně a po většinu ženského života.


Díky moderním intimním pomůckám se ženy už ve své dny . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Pohodlné vložky a tampony z bio bavlny pro příjemnou menstruaci. Meracus Jane je určená pro ochranu během menstruace v noci a lze ji využít i při.

Takový stav většinou znamená, že používáte vložky , které brání pokožce dýchat. Tierra Verde Pratelné slipové vložky , BIO bavlna. Jessadámské vložky Lang Plus, ksléčivý prostředek. Dámské menstruační vložky na noc – Abyste měla během spánku pocit jistoty, použijte. Kompostovatelné bio vložky – Pokud jste fanynkou přírodních hygienických potřeb, jsou pro . Vysloveně jsem se těšila, až vložky vyzkouším.


Proč jste o testování látkových menstruačních vložek projevila zájem? Jája: Protože jsem bio.

Složení z bio bavlny nedráždí poševní sliznici a je velmi . Nemusíte mít strach, že se kvůli ekologii musíte vrátit do pravěku. Vložky a tampóny z bio bavlny či mořské houby. Dnes i jednorázové vložky.


Anatomicky tvarované slipové vložky z bio bavlny. Bio menstruační vložky denní s křidélky jsou dokonale spolehlivé. LadyPad jsou látkové vložky z BIO bambusu a certifikované BIO bavlny, jsou mimořádně savé a měkké.


Jsou bez parfemace a neobsahují nic, co by dráždilo jemnou pokožku. Ať je to tak nebo tak, v této kategorii najdete pomocníky pro každodenní hygienu jako: bio menstruační vložky značky BIO Organyc. V poslední době je také velký . Jednorázové menstruační vložky tvoří nerozložitelný odpad.


Jsou dostupné v prodejnách s ekologickým či bio zbožím a neobsahují bělidla, . Hypoalergenní povrch a jádro ze 1 bio . Organyc Bio Organyc dámské vložky slipové - ultra tenké (ks). Organyc BIO PadsModerate Flow Day jsou ultratenké, vysoce absorbční bio menstruační vložky s křidélky, vhodné po porodu na denní i noční nošení nebo při . Tampony regular BIO bavlna ks. Dokonalý komfort během menstruace.

Organyc menstruační tampony ze 1 biobavlny REGULAR. Dámské denní vložky ORGANYC vyrobené ze 1 BIO bavlny jsou naprosto diskrétní, přesto dokonale bezpečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky