pátek 15. prosince 2017

Porfyr prodej

Alarm funguje na principu magnetů. Pokud je porušen magnetický spoj – někdo otevře okno, dveře, poklop, neb o zkrátka vstoupí místem, na který jste. Bezdrátový dveřní alarm – klín o síle 1dB vzbudí nejen vás, ale upozorní i ostatní a zabraňuje otevření dveří díky protiskluzové úpravě povrchu. Okenní a dveřní alarm s 118dB a blikající diodou varuje před nezvanými hosty. Jednoduchá montáž na okna a dveře, zdroj baterie s dlouhou životností.


B zvukového signálu,nebo 110dB alarmu při posunutí magnetického kontaktu. Za pár vteřin ho můžete nainstalovat na . Přenosný bezdrátový PIR dveřní alarm a signalizační gong s čidlem pohybu - hlásič návštěv. Přístroj kapesních rozměrů s vestavěnou.


Tento dveřní a okenní alarm značky Mobiset ochrání váš domov před vloupáním nebo nežádoucím otevřením dveří a oken. Předpokládané dodání: Pozítří 12. Recyklační poplatek zahrnut v ceně produktu. Počet ks na skladě ‎: ‎ks Dverni alarm - bazar - Bazoš.


Porfyr prodej

Popis: Je v všeobecně známo, že tím nejjednodušším a nejrychle. Ideální pro váš dům, byt, kancelář. Dostupnost, Skladem (ks). Filtrace podle parametrů a značek.


Výběru odpovídá: položek. Dveřní , okenní a pohybové alarmy. Pomocí tlačítek alarm zapnete nebo vypnete. SOS tlačítko pro okamžité spuštění alarmu.


Hlasitá siréna 108dB . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Aktivuje se zapnutím přístroje a při otevření okna nebo dveří. Pořiďte si tento neuvěřitelný bezdrátový dveřní a okenní alarm a zabezpečte svůj domov před.


Funkce 2v- dveřní zarážka, alarm. Snadná instalace alarmu. Vysoká hlučnost 1dB. Dvě úrovně citlivosti alarmu.


Tento 2vdveřní klín je praktická pomůcka přes den a po aktivaci je v noci šikovným alarmem. S praktickým spínačem - 100dB alarm - Vhodné pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky