pondělí 18. března 2019

Zarážka dveří gumová

Flexibilní v použití. Je vhodná pro lehké dveře , na spodní straně má ochranu proti poškrábání. Nebarví, jsou lehcí a pružní. Zarazka dveri gumova najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Dveřní zarážka s úchopem Concrete Garden Trading. Nově přehlednější a rychlejší. Klín do dveří zarážecí. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Dokonale ochrání vaše dveře.


Vyrobená z pryže EPDM. Součástí balení je i vrut. Cena uvedena vždy za jednotku.

Ochrání Vaši omítku a stěnu před nárazem dveří , čímž vznikají oděrky a někdy i . Zarážka dveří slouží k eliminaci nárazu dveřního křídla. Jednoduchá, ale účinná pomůcka pro zastavení opotřebování dveří , nábytku nebo stěn. Gumová zarážka pro přišroubování. Použití: zarážka na dveře - zabrání bouchání dveří o zeď.


EDÁ Zarážka gumová do dveří. STOPPY - růžová gumová (okna- dveře ). Do sortimentu nářadí patří ostatní nářadí. Kování na dveře - nerezová dveřní zarážka na zeď s gumovým zakončením, vhodná pro připevnění do výše kliky u dveří , balení vč.


Zarážky ke dveřím -malé gumové koule-stříbrné, hnědé á 4-Kč. Skladová dostupnost, Skladem. Místo prodeje: PrahaZměněno: před týdny. Samozavírací mechanismus set ks. Pro plynulé zavírání posuvných dveří.


Značka HETTICH zaručuje kvalitu a komfort. Dveřní kulatá transparentní, samolepicí zarážka na dveře.

Odolná pochromovaná kovová zarážka dveří s protiskluzovou gumovou podložkou. Pogumovaný okraj zarážky zabraňuje poškození dveří. Zarážky jsou opatřeny gumovými chrániči proti nárazu a slouží k zastavení pohybu dveří tam, kde by dveře mohly narážet do jiného objektu, nejčastěji přilehlé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky