středa 20. března 2019

Prostředky na mytí podlahy

Prostředky na mytí podlahy

Sidolux PREMIUM na mytí vinylových podlah , dlažeb a obkladů Ylang Ylang 7ml. Univerzální čistící prostředky. Soda Power Blue flower univerzální mycí prostředek - universální prostředek na mytí podlah , . Nabízíme čisticí prostředky s nízkou pěnivostí i speciální odmašťovací prostředky vhodné.


Prostředky na mytí podlahy

Vysoce koncentrovaný průmyslový čisticí prostředek na mytí podlah. Přípravek na podlahu s obsahem Alfalkoholu pro dokonalé čištění a ochranu všech nesavých povrchů včetně plovoucích podlah. Mytí … 1Kč – 2Kčv 23 . AJAX univerzální čistič Floral Fiesta Lilac Breeze 1l, mycí prostředek na podlah. Prostředky na čištění podlah. Hledat v této kategorii:.


My Vám nabízíme jak univerzální mycí prostředky na podlahy . Mezi ty speciální patří právě prostředky na mytí podlah. Rádi používáte ekologické přípravky? Pak vyzkoušejte čisticí prostředek na podlahy Ecover, který je . Mycí prostředky na podlahy , okna, nábytek a ostatní omyvatelné povrchy.


Ekologické čistící prostředky pro . Měli byste se vyhnout čištění podlah pomocí mokrého hadru, aby se podlaha nedeformovala. Chemfuture jsou vyráběny v České republice podle osvědčených receptur dlouhodobě . Po probhlídce naši nabídky múžete přejít na tématický okruh . PVC, linolea a dalších - odstraňuje staré zbytky . Silný odmašťovací a mycí koncentrát s velkou možností využití. Výběrem vhodného čisticího prostředku předcházíte znehodnocování podlahové krytiny. TOPAZ LIGHT - mycí prostředek.


Mycí , čisticí a lešticí přípravek se širokým spektrem uplatnění. Používá se na všechny druhy podlahových krytin, nábytek, sklo, . Výrobek je určen k mytí a péči o podlahu a jiných typů omyvatelných povrchů. INPOSAN floor NANO BASIC - univerzální mycí prostředek l. Koncentrovaný intenzivně čisticí, nepěnivý prostředek určený pro strojní mytí podlah. Tento ochranný lesk, společně s prostředkem na mytí podlah s Arganovým olejem, poskytuje komplexní péči o plovoucí a dřevěné podlahy.


Prostředky na mytí podlahy

Everstar, český výrobce prostředků Star, působí v oblasti průmyslového čištění a. První fáze mytí dřevěných podlah. Podlahy parfémovaný - litr. Určený také pro ty podlahy , které nejsou ošetřeny . Z čisticích prostředků pro rychlé a snadné čištění můžeme doporučit sprej CC- Sprühmax pro parkety, korek a laminát. Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky ,. DAS ACID PREMIUM, l, kyselý čisticí prostředek na podlahy.


Kyselý čisticí přípravek se svěží vůní, určený k ručnímu mytí podlah a obkladů. Určen pro generální mytí podlah a všech druhů povrchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky