pondělí 18. března 2019

Odhlucneni podlahy koberec

Základem je zajištění správně navržené a provedené konstrukce domu. Jen si myslím, že mají velmi špatně udělanou podlahu. Jejím umístěním pod podlahy , mezi sádrokartonové desky či jiné rozdělovací příčky zajistíte velmi efektivní zvukovou.


Domov má být místem klidu, jenže často spíš není. Takže jak odhlučnit byt ? Existuje řešení na odhlučnění podlahy , stropu nebo dveří? Druhou možností odhlučnění podlahy je akustické zlepšení podlahy,. Nabízíme vám odhlučnění stěn, stropů a podlah.


Samotná realizace trvá 1 . Odhlučnění bytu provádíme do dnů od objednání. Kontaktní osoba: Ing. Pro podlahu se užívá tzv. Obrana proti šíření kročejového hluku. Obranu musí v prvé řadě zajišťovat správně navržená a provedená konstrukce domu.


Bohužel na to většina stavebníků . Kompaktní materiály, které kromě podlahy tvoří taky zdi a strop, totiž vedou zvuk ještě lépe než samotný . Dokonalá zvuková separace stropů i podlah , tedy akustická izolace, je totiž důležitá stejně jako izolace tepelná. Jedná se o strší cihlový byt , kde jsou na hrubém betonu nalepené parkety asfaltem. Problémem může být konstrukční výška podlahy , kročejová izolace by však ani v tomto případě neměla být.


Je tedy třeba odhlučnit stěny včetně dvířek. Dělá se to tak, že se dělá sendvičová předstěna, strop a podlaha. Vše musí být pružně kotveno do stěn a stropu.


Jde to udělat použitím SDK . Akustická izolace domu, protihluková izolace bytu. Každá metoda se může lišit díky tomu, co vlastně izolujete (stěny, podlahu , půdní prostory). Rozhovor o odhlučnění bytů. Odborníci doporučují zaměřit se při odhlučnění na stěny, podlahu , stropy, okna i dveře. Hluk se totiž přenáší po celé konstrukci a dílčí odhlučnění.


Jde mi o zkušenosti, zda jsou tyto modré . Jak tedy nejlépe vyřešit odhlučnění podlahy ? Jednak tam nemusí být vůbec a pak může být špatně udělá. Nejúčinnější způsob, jak zajistit odhlučnění bytu. Provádíme zvukovou izolaci podlah , stěn i stropů.


Izolace je tenká, vhodná pro alergiky. Podlahy byly technicky vyřešeny kontaktním způsobem, což znamená, že na očištěnou betonovou podlahu byla položena textilie Wolf Vlies . Neprůzvučné akustické desky pomohou k odhlučnění jakéhokoli bytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky