úterý 19. března 2019

Moderní bungalovy

Projekty moderních rodinných bungalovů. Rodinné domy Moderní bungalovy na klíč - ČESKÉSTAVBY. Vyberte si od více firem. Nízkoenergetické domy – moderní bungalovy na klíč od firmy CELET.


Sháníte moderní stavbu, která vám nabídne nejen svou eleganci a praktičnost, ale i . Moderní bungalovy se díky svým kompaktním rozměrům hodí prakticky na každý pozemek, působí elegantně a dobře zapadají do krajiny.

Vybírejte z více než 1projektů zděných bungalovů a bungalovů dřevostaveb z naší nabídky. Moderní bungalovy od architektů MASTER DESIGN jsou vždy nápadité a snaží se bořit zažitou představu o bungalovu jako o přízemním domu se sedlovou . Trendem naší doby jsou moderní přízemní domy neboli bungalovy. Nadstandardní zařízení. Zatím žádné naposledy prohlížené projekty.


Je Vaším snem vlastní bungalov, který bude moderní a bude splňovat nároky na pohodlné bydlení? Prohlédněte si naše moderní bungalovy a vyberte si ten . Výraz dávají kombinované fasádě masivní dřevěné prvky. Místo palubek volil .

Zastavěná plocha: 2m. Užitná plocha: 15m. Nabídka stavby rodinných domů na klíč. Cena realizace stavby domu je uvedena včetně DPH, základové desky a zahrnuje mimo jiné i . Jedná se o přízemní moderní rodinný dům s plochou střechou, velmi kompaktní a úsporně řešený.


Je určen pro bydlení optimálně až členné rodiny. Nabízíme levné moderní bungalovy ze dřeva. Výhodou je kromě nízké ceny bezbariérovost, jednoduchost a rychlost výstavby.


Autor: Oficiální zdroj. Fotogalerie ke článkům . Ačkoliv se nehodí úplně všude a na jejich stavbu je potřeba spíše rovný pozemek , mají několik nesporných výhod. Stavba bungalovu je rychle . TK1Návrhy Domů, Výzdoba Domácnosti, Krásné Domovy, Moderní Domy, Chata, . Výška hřebene střechy: m. Přízemní dům, otevřený k jižní zahradě a uzavřený k severnímu vstupu.


Energeticky úsporné dřevostavby bungalovy nabízí komfortní bydlení s moderním provedením. Vizualizace moderního rodinného domu. Mladá rodina a její sen o domku se zahradou.


Zamilovaný pár a jejich sny o romantice při večeři na terase.

Bungalovy na klíč = nízkonákladové moderní bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky