pátek 29. března 2019

Burberry kabelky fake

Vysoko elastický tmel vyrábaný v širokej škále odtieňov imitujúcich farby dreva. Katalogové číslo: 248. Použití: Dřevo, Interiér. Dostupnost: na dotaz . SOUDAL tmel na parkety 300ml dub je určený k tmelení spojů dřevěných i laminátových podlah a jejich doplňkových prvků.


Tmel na parkety 300ml dub. PODLAHY LAKY NA PARKETY , OLEJE. Vysoce kvalitní polyakrylátový pružně plastický tmel. Barevně stálý, po vytvrzení. Odstíny: bílá, javor, dub.


Vysoce elastický tmel vyráběný v široké škále odstínů imitujících barvy dřeva. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Určený k tmelení spojů dřevěných i . TMEL NA PARKETY DUB , 280ML, 15KS, €. Plasticko-elastický tmel na bázi polykarbonátu do interiéru i exteriéru, pro spoje mezi parketami. Voděodolný, přetíratelný. Kč – 1Kč 1Kč bez DPH.


Kč 8 Kč bez DPH. Skladem, dodací doba cca. Objednejte na eshopu či kupte na našich prodejnách. Slevy pro živnostníky. Najväčší výber parkiet.


Laminátové parkety , drevené parkety , vinylové parkety , dvere a príslušenstvo. DEN BRAVEN PARKETOVY TMEL 3ML DUB. Akrylátový vysokoelestický a pretierateľný tmel na podlahy a lišty . Junckers Prefill na vodnej báze je určený pre zatmelenie podláh citlivých na zmenu vlhkosti (napr. Dub ). Po přebroušení podlahy je nutné . Je určený k tmelení spojů dřevěných i laminátových podlah a jejich doplňkových prvků.


Neobsahuje rozpouštědla. Soudal tmel na parkety Dub ,280ml. Vhodný pre tmelenie špár všetkých dostupných druhov drevených parkiet, plávajúcich podláh s dreveným i laminátovým . CHARAKTERISTIKA PRODUKTU jednoduchá aplikace barevně stálý, vodě odolný po vytvrzení velmi dobrá přilnavost na porézní materiály přetíratelný. Mimoradne elastický tmel vyrábaný v širokej škále odtieňov imitujúcich farby dreva.


Vážení zákazníci, vzhľadom k veľkému počtu objednávok dochádza k oneskoreniu expedície o 2-pracovné dni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky