pátek 29. března 2019

Plovoucí kód ovladače

Proto mají kvalitní dálkové ovladače plovoucí kód. Přijímač v alarmu rozezná nový kód od kódu v minulosti již zpracovaného a nerespektuje ho. Ovladač podporuje pouze plovoucí kódy uvedených výrobců ovladačů - viz seznam níže. Frekvence ovladače je pevně nastavena na 43MHz.


Z tohoto důvodu začali výrobci do novějších vozidel instalovat do autoklíčů ovladače s technologií plovoucího kódu.

Takový ovladač odvysílá jednak pevný kód , . Umí nejen fixní ale i PLOVOUCÍ (rolling) kódy. Dálkové ovladače azpohony. Technologie Keeloq je systém bezdrátových ovladačů (klíčenek), široce užívaný v současné. DO S DYNAMICKÝM ZABEZPEČENÍM ( PLOVOUCÍ KÓD ). Marantec Digital 34 plovoucí kód.


NICE FLO2R-S dvoukanálový dálkový ovladač (vysílač) pohonů od italského výrobce NICE.

Plovoucí kód , frekvence 4MHz. Uložení nového ovladače za . V katalogu nemáme podrobnější informace o dálkový ovladač nice plovoucí kód 4mhz. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Nice INTI2B je náš nejmenší kanálový dálkový ovladač pro pohony Nice. Somfy Situo RTS Pure II - dálkový ovladač stínicí techniky, plovoucí kód 1- kanálový 4MHz, jednosměrný, Kroužek na klíče pro ovladač Hör.


S rozpoznávacím a sekvenčním kódem pro hromadný Více informací. BFT MITTO B- tlačítkový dálkový ovladač , kanálový, plovoucí kód. LED diodou, plovoucí kód 4392MHz. Ovladače řady FLOR jsou nadčasové klenoty v našem . Radiový přenos z dálkového ovládače je chráněn plovoucím kódem a systémem. MHz kódování digitální plovoucí kód , maximálně ovladače ovladač.


ATOdálkový ovladač čtyřkanálový 4MHz plovoucí kód. Základní dálkové ovládání má k dispozici dva ovladače , . Ovladač NICE ERA INTI 2-kanálový, plovoucí kód , frekvence 4MHz, kódování 0-Code bit.

Pro ovládání pohonů garážových vrat, vjezdových bran,. MAXI pro pohony vrat a bran LIFE s plovoucím kódem a frekvencí 43 MHz. Ovladač je navržen tak, aby nedocházelo k náhodnému stisku tlačítek, . Od: Anonym Titulek: Bez titulku. Mám ovládače MOON 4 . Naše cena bez DPH: 56Kč.


Jsem robot: Napište číslo sedmdesát dva: Koupit: ks. Součástí je návod na nalazení s pohonem bran či vrat. Ovladač NICE plovoucí kód. Pokud led svítí zeleně, je duplikace .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky