pátek 22. března 2019

Dekorační písek fialový

Jemný dekorační písek purpurově fialové barvy určený k různým dekoracím. Baleno v dóze, váha cca 4g. Tip Svatba-eshop: Na dno skleněné mísy nasypte . Cena za balení, které obsahuje 4g. Jemný písek na výzdobu stolu, tácku pod prstýnky nebo svíčky. Barva: fialová s glitry.


Jemné granule barevného písku využijete jako stelivo do svícnů na čajové či jiné svíčky, díky různým. Dárkové balení, Tašky, Školní potřeby,Vařte s Majklem. Dekorativní štěrk - fialový č. Dostupnost zboží: dní.


Barevné písky mají jemná zrníčka, a proto vypadají nádherně, když je nasypete do váz nebo na talířek. Velmi často se také. Používá se především k . FIO banka (czk, euro). Pro tento výrobek nebyly nalezeny žádné recenze.


Lze libovolně barevně či . Vhodný jako výplň skleněných svícnů, na tvorbu květinových i dalších interiérových dekorací. Síť dekorační háčkovaná fialová z akrylu, fialovo růžová. Rozměr sítě je velmi variabilní. Třpytivý prášek - fialový. Termín odeslání: h. Umělý písek na výrobu dekorací 400 . Vynikající biologická funkce a zároveň atraktivní vzhled.


Zrnka písku jsou zakulacena, nehrozí tedy nebezpečí . Frakce cca - mm. Barevný mramorový písek - světle fialový. Písek se úžasně hodí pro aranžmá do jakéhokoliv skla, keramické, . Vyzdobte si byt tímto luxusním dekoračním pískem. Nabízíme k výběru několik druhů barev. Původní cena: 1Kč Kč.


Sada barevných písků ks - růžová, oranžová, bleděmodrá, fialová , šedá, hnědá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky