středa 27. února 2019

Výroba keramiky postup

Už jsme zvládli cestu, ubytování s povlékáním postelí, koupání ve welness bazénu, navštívili jsme výrobu vánočních ozdob , sestoupili na samé . Přijeďte si vybrat české sklo jako krásný i praktický vánoční dárek. Zde byla objednána prohlídka továrny, kde vyrábějí vánoční ozdoby. Překvapilo nás, jak z úzkých skleněných trubiček.


Zábavné odpoledne Klikněte pro zvětšení.

Horní Bradlo (Železné hory, okr. Chrudim) . Horním Bradle navštívili provozovnu, ve které se vyrábějí vánoční ozdoby. Jeli jsme autobusem a seděli jsme . Začaly se zde vyrábět skleněné vánoční ozdoby , jejichž výroba trvá dodnes.


Víte ale, jak se takové ozdoby vyrábí? V neděli se podíváme . Upřesnit výběr: Zpět. Výroba a prodej ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.

Před měsícem Buďte mezi prvními uchazeči. Vánoční ozdoby , DUV - družstvo. Už nepřijímá žádosti . Sklárna - prodej vánočních ozdob. Informace o volných . I zde si můžete domluvit exkurzi do výroby, kde shlédnete celý proces. Děti viděly, jak ozdoba vzniká a co dá práce, než se vánoční ozdoba dostane do prodeje.


V podnikové prodejně si je mohly nakoupit a přivézt si . Další přístup do pralesa je z Dolního Bradla, kde auto můžete zaparkovat. Den otevřených dveří ve výrobně vánočních ozdob. Nejdříve se tu vyrábělo duté sklo a olovnatý křišťál, po válce zde byla zavedena výroba vánočních ozdob. Veselé vánoce - andělé, vánoční ozdoba , vystřihovací pohled ! Obec se rozkládá podél toku řeky Chrudimky a je obklopena krásnými železnohorskými lesy. DUV, družstvo Horní bradlo.


Horního Bradla , kde jsme měli objednanou exkurzi do výrobny ručně vyráběných. Kde: Městské muzeum . Středeční den jsme zahájili ve výrobně vánočních ozdob , kde jsme.

Prošli jsme si celým . Také jsme nakoupili v celoroční prodejně vánočních ozdob dárečky. NÁPLŇ PRÁCE: Malování skleněných vánočních ozdob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky