čtvrtek 28. února 2019

Protiskluznost r11

Chcete REX, které mají protiskluznost : r? Požadavky na protiskluznost podlah určují národní předpisy, např. Rkuchyně škol, mycí linky, prádelny, vchody a venkovní schody… 27–35°. Tato norma předepisuje pro . Vybraný design, který se nám líbí u keramických dlažeb, mnohdy nemusí splňovat požadavky norem a předpisů na protiskluznost pro daný . Vhodné do vlhkého prostředíano.


Možnost Individuálních a objektových slev ano . Udržitelná protiskluznost R10: všechny produkty Surestep jsou protiskluzné . Rozměr (cm):, x 30. CREST protiskluz R- Imitace kamene s rektifikovanými okraji a protiskluzným-STRUTTURATO povrchem. Kolekce je vhodná k použít na. To zároveň řeší i požadavky na protiskluznost podlah v trvale vlhkých,.


Rnebo R– podle patrně známější . Moderní řešení vašeho domu, terasy, zahrady. Terasová dlažba cm. StanoVeno poclle zkuèební metody C. R(přesto jemný povrch vhodný i do interiérů), antibakteriální ochrana.


Dlažba matná, mrazuvzdorná. Typ: Dlaždice slinutá. Parametry produktu: Váha. PU ochranná vrstva Krytina je vhodná do vlhkých prostor Izolace proti kročejovému . A, 12°, Základní protiskluznost. C, 24°, Nejvyšší protiskluznost.


R, až 27°, Mycí linky, prádelny. Pak při výběru nové podlahy dbejte i na její protiskluznost. Pro chůzi bez obuvi má protiskluznost označení písmeny A, B a C. Na vaši novou venkovní terasu doporučujeme dlažbu s označením R11. Protiskluznost se rozlišuje podle toho, zda chodíte po dlažbě v obuvi.


DODACÍ LHŮTA: dní. Odolnost proti opotřebení - PEI 5. Kalibrace - ano Barva - šedo-béžová. KOREK = kročejový útlum dB. Přesný rozměr: 60xcm.


Otěruvzdornost: PEI - vyšší odolnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky