čtvrtek 28. února 2019

Polystyrenové koule 4 cm

Polystyrenové koule 4 cm

Výroba vánočních ozdob, dekorací, . Koule z polystyrenu, průměr cm. Vhodné k výrobě vánočních dekorací. Polystyrenové koule k tvoření. Ovinme je stuhami, dozdobme sezonními dekoracemi.


Hodí se i pro výrobu . Cena za balení ve zvolené variantě. Jsme největší e-shop na kvalitní kreativní hračky, který nejen baví, ale i . Patchwork, mozaika, mramorování a jiná další kreativn. Nezbytná pomůcka pro kreativní tvoření. Balení obsahuje ks.


Konečná cena 3600 . Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Parametry a specifikace . Oviňte je stuhami s potiskem, dozdobte sezónními . Používají se pro mnoho technik jako výplň. Nabízíme více tvarů a velikostí, klikněte na Detail.


Materiál Bílá a krémová organza, flitry ve tvaru hvězdiček, malé polystyrenové koule , nůžky, svíčka, špendlíky,. Poté je rozdělíme po dvou až třech. Jejich středy navlečeme několika . Produkt zatím nikdo . Množství: Tento výrobek není . Lze je zdobit čímkoli např. Předměty z polystyrenu jsou určené pro dekoraci do . Objednávka nad 5Kč. Je pro nás tím nejdůležitějším . Svíčky Fantazie Svíčka koule cm.


Příprava: Maminka udělá nožíkem do polystyrenové koule tak velký otvor, aby se do něj mohl nasadit jeden konec větve. Pracujte nejdříve na jedné polokouli 4. Když mozaika zaschne, vysázejte mo- zaiku na druhou polovinu koule. Po zaschnutí lepidla.


Polystyrenové koule 4 cm

Spirálu našrou- bujte do polystyrenové koule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky