čtvrtek 14. února 2019

Obkladový kámen na krb

Eternit je cementová doska s prímesou až azbestových vlákien. Za takéto nakladanie s nebezpečným odpadom hrozí pokuta od 665 . Daruji za odvoz vlnité eternitové desky, sundane ze střechy. Asi kusů, 5m dlouhé a . Azbest a tým aj eternit sú pre človeka mimoriadne nebezpečné.


Nabízím stavební suť a zeminu za odvoz.

Vlnitý eternit , vloženo 19. Za léta jeho oblíbenosti vzniklo přes 3různých produktů na bázi azbestu. Nemalé množství azbestu v sobě ukrývá i toliko oblíbený vynález eternit – název. Ten kdo sundává Eternit ze střechy sám hazarduje se zdravým svým, i se zdravím . Já když rekonstruuji střechu a likviduji eternit , tak nejčastěji lámu tabule.


Upozorňujeme všechny občany , kteří dosud neuhradili poplatek za odvoz. Desky 1x5m daruji za odvoz cca ks. Za odvoz nabízím vlnitý eternit a trapézový plech ze střechy.

Dám za odvoz vlnitý eternit asi 400m2(i menší množství). Prověřené firmy na Odvoz na sběrný dvůr a recenze zakázek z vašeho okolí. Vilice , okres Tábor potřebuji rekonstrukci stare střechy - Eternit vlnitý za. Ale vzhledem k tomu, že eternit už je na pokrývání střech pár let zakázaný, bude asi jeho hmotnost irelevantní. Inzeráty za odvoz v Jihomoravském kraji na Sbazar.


Na malý přístřešek pro dřevo nebo pod dřevo. Vyhledáno - eternit vlnitý - ve všech sekcích portálu eStřechy. Dále prodám vlnitý eternit - pěkný o rozměru 1x1m - celkem ks.


Hodí se vlnitý eternit jako střech na venkovní box pro koně? Tenhle nám pán prý dá za bednu piva, což je tedy o dost levnější. Měla jsem ho nad stájí taky. Za i více let od položení krytiny na střechu dochází k uvolňování. Odvoz nebezpečného odpadu na specializovanou skládku s . K odběru ihned v obci Ovčáry okr.


Eternit neprebera kazda skladka, treba si zistit kde vo vasom okoli beru. Z toho důvodu se stal eternit vyhledávaným stavebním materiálem a jeho. Střešni krytina eternit ZDARMA.

Během stavby sloužila jako sklad stavebního materiálu, později pro uložení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky