úterý 26. února 2019

Alumistr hrušovany u brna

Nevíme, jaká budou zítřejší přání našich zákazníků, ale snažíme se, ať už budou jakákoliv, abychom je zítra dokázali splnit. Dodávky rámového i bezrámového systému pro zasklívání lodžií a balkónů, dělící stěny, altány, hliníkové zábradlí. Naše společnost vyrábí hliníkové systémy pro stavebnictví a specializuje se zejména na konstrukce zábradlí a zasklívací systémy pro balkóny a . Zabýváme se výrobou bezrámových hliníkových zasklívacích systémů i zábradlí.


ALUMISTR SE – Systémy pro zasklívání lodžií Brno. Nabízíme altány, zimní zahrady, přístřešky, prosklené stěny. Hrušovany u Brna Czech Republic. Alumistr - hliníkové zábradlí.


Ulice: U Výzkumu 603. Sídlo: U Výzkumu 603. Company headquarters.


Vyrábíme hliníkové systémy pro stavebnictví a specializujeme se zejména na konstrukce . Jsou to v prvé řadě konstrukce . Speciality: Jsme výrobcem hliníkových systémů pro stavebnictví, zejména konstrukcí zábradlí a systémů pro zasklívání balkónů a lodžií. Zobrazit telefonní číslo. Okres Brno-venkov, Česká republikaspojení. Klíčová slova: zasklívací systémy, zasklívání . Prostor Světlo Elegance.


Bezrámové zasklívací. Technik podpory polské kanceláře. Pracovní poměr: plný úvazek. Region: Židlochovicko. Výrobce hliníkových systémů pro . Stát, Česká republika.


Vydává: Protokol o zaškolení. Na výrobek: AluVista - posuvný a otočný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky